Često ti se jedu palačinke, a ne da ti se zbog njih potrošiti dva sata za štednjakom, a nakon toga još i čistiti i prozračivati kuhinju? Rješenje imaju dva mlada zagrebačka poduzetnika, 27-godišnjaci Bruno Ilić i Deni Andrun Razić. Momci su, naime prije mjesec dana na Malešnici otvorili palačinkarnicu Bakine palačinke, i kažu, odlično im je krenulo.
"Bakine palačinke pokrenuli smo iz ljubavi prema hrani. Išli smo s nečime što nam je blisko, drago, što nas podsjeća na djetinjstvo. Ljudi u zadnje vrijeme dosta jedu doma, i često naručuju hranu, pa smo se tu pronašli. Odaziv je jako dobar, mislim da je ljudima već dosta raznih pretrpanih palačinki kakve nude neka druge mjesta u gradu, da su se zaželjeli dobrih starih jednostavnih palačinki u kakvima su uživali u djetinjstvu“, govori nam Bruno Ilić.
Za sada u ponudi imaju samo slatke palačinke – punjene Nutellom, Lino Ladom duo, čokoladom, marmeladom od šipka, marmeladom od marelica. Ipak, ponudu u dogledno vrijeme, kroz pola godine, planiraju proširiti na proteinske palačinke te one sa slanim punjenjem. Zanimljivo, dosta ljudi im naručuje prazne palačinke koje potom kod kuće pune punjenjem po želji.
Bruno i Deni za sada sami peku palačinke i odrađuju sve ostale poslove, a dugoročni plan im je proširiti posao na više lokacija. Zato sada i rade sve sami jer žele upoznati svaki segment posla.
Bakine palačinke mogu se naručiti putem Wolta, Glova i Bolt Fooda, ali i kupiti u prostoru na adresi Malešnica 54, no tamo nije predviđen prostor za konzumaciju.