Najave 26. lipnja 2024.

Baš nam je krivo, zatvara se omiljeni Proof33!

Proof 33
Tomislav Marković, Kristina Halužan, Janja Benić Janjolinka i Ivan Marković
foto: Ivan Dimnjaković
Proof33 otvoren je prije manje od godinu dana, no sada su se odlučili posvetiti isključivo B2B poslovanju tako da zatvaraju lokal za maloprodaju u Ilici. Tamo možemo nabaviti omiljene krafne, pizze i peciva još samo do ove subote

Proof33, omiljeno mjesto u gradu za strastvene ljubitelje Janjolinkinih krafni, prefinih pizza, sourdough proizvoda… na žalost uskoro zatvara svoja vrata za maloprodajne kupce. Odsad će se, kako su najavili, posvetiti isključivo B2B poslovanju, odnosno proizvodnji za catering za manje i srednja događanja te pripremanju privatnih večera za grupe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Proof 33 (@proof33_)

Proof33 nije mašinerija

"Dragi naši prijatelji i partneri, nakon godinu dana, došlo je vrijeme da se odlučimo u kojem ćemo smjeru nastaviti naše poslovanje. Proof33 nikad nije bio zamišljen kao “mašinerija”, odnosno nije nam cilj prihvaćati sve poslove i projekte s posljedicom srozavanja naše kvalitete.

Svakome klijentu uvijek pristupamo s jednakim žarom i posvećenosti, bilo da se radi o mušteriji koja je ušetala u našu poslovnicu po krafnu to-go ili pak o velikoj tvrtki koja je naručila catering usluge za 100+ ljudi. Nažalost, jednog od smjerova našeg poslovanja moramo se odreći, kako bi svi drugi projekti i dalje ostali na najvišoj razini.

Proof 33 Možda vas zanima... Dočekali smo s veseljem: U petak se otvara Proof 33! Najave

U subotu, 30.6., naša će maloprodaja biti otvorena posljednji put. Nakon toga, ekipa Proofa33 posvećuje se isključivo B2B poslovanju, caterinzima za manja i srednja događanja te pripremanju privatnih večera za grupe.

Sve informacije dostupne su putem našeg inboxa ili na 0915901440. Hvala svima i pratite nas i dalje jer naša priča tek počinje!
Voli vas #Proof33“, poručila je na Instagramu ekipa Proofa33 predvođena Ivanom i Tomislavom Markovićem.

 | Author: Ivan Dimnjaković Proof33 - otvorenje prošle godine foto: Ivan Dimnjaković  | Author: Ivan Dimnjaković Proof33 - otvorenje prošle godine foto: Ivan Dimnjaković  | Author: Ivan Dimnjaković Proof33 foto: Ivan Dimnjaković

Janjolinka Možda vas zanima... Imamo odličan Janjolinkin recept za burger peciva! Recepti

Oproštaj u subotu

I zato, svi pravac Proof33 do ove subote, da se dostojno oprostimo od omiljenog mjesta i omiljenih zalogaja. Bok dragi Proof33 i puno uspjeha cijelom timu!

 | Author: Ivan Dimnjaković Proof33 - Janja Benić Janjolinka foto: Ivan Dimnjaković  | Author: Ivan Dimnjaković Proof33 - otvorenje prošle godine foto: Ivan Dimnjaković

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.