Najave 12. svibnja 2023.

Bogati burger koji bi rado jeo i Spider-Man!

Spider-Verse Whopper
Spider-Verse Whopper foto: Burger King
gastro postao gastro.24sata.hr
Da film i odlična hrana idu skupa uvjerili smo se više puta, ali ova nas je sinergija potpuno iznenadila. Naime, Burger King osmislio je novi burger Spider-Verse Whopper inspiriran filmom 'Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet' koji početkom lijpnja stiže u kina diljem svijeta!

U većinu kina diljem svijet 2. lipnja vraća se omiljeni junak – Spider-Man, odnosno film 'Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet' (nije da se hvalimo, ali u Hrvatsku stiže čak i dan ranije!!!). Potaknuti, budućim kinohitom, u Burger Kinu su odlučili kreirati novi burger posvećen ovom brzom i spretnom filmskom junaku.

Novi burger Spider-Verse Whopper predstavljen je prije nekoliko dana na društvenim mrežama Burger Kinga, a fanovi filma i dobrih burgera brzo su reagirali s oduševljenje. Jedan je čak napisao da mu se „ostvario dugo sanjani san“. Eto dokle može ići čovjekova ljubav prema dobro burgeru… ili Spider-Manu 😉

Ovaj burger drugačiji je već na prvi pogled jer se koristi crveno brioche pecivo za burger. Punjen je s tri pljeskavice, rastopljenim švicarskim sirom, svježom rajčicom, hrskavim lukom, a sočnost mu daje barbecue umak. Burger je obilno nadjeven te stoga i vrlo debeo, odnosno 'visok' pa ga obožavatelji Spider-Mana već uspoređuju s neboderom koji bi samo njihov omiljeni junak mogao preskočiti.

Postoji i plant based verzija, ali i ona s hrskavom piletinom – Spider-Verse Chicken.

 | Author: Burger King Postoji i veganska verzija, kao i ona s piletinom foto: Burger King

"Spider-Man je stigao u Burger King! Pileća verzija sadrži dva komada hrskave pržene piletine, sir, rajčicu, hrskavi luk i barbecue umak. Naravno, sve u raskošnom crvenom pecivu“, poručuju iz Burger Kinga.

Ovaj poseban burger moći će se kušat samo u odabranim lokalima Burger Kinga, i to samo do 19. lipnja.

 

Ed Sheeran Možda vas zanima... Ed Sheeran ima vlastiti brend ljutih kečapa koji idu uz sve! Najave

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.