Najave 24. srpnja 2024.

Boogie Lab pivo na drugom Nera Etwa Festivalu

boogie pivo
Nera Etwa festival u Metkoviću
foto: Press
Nera Etwa festival održat će se 26. i 27. srpnja u Gradskom parku u Metkoviću, a osim odlične pive i fine hrane, posjetitelje očekuje i dobra zabava

Hrvatski Jug i Grad Metković domaćini su jedinstvenog Nera Etwa Festivala koji će u dva dana, 26. i 27. srpnja, predstaviti zanimljiva craft piva hrvatskog Juga, ali i brojne druge zanimljivosti te sadržaje. Među njima je svakako i najzvučnije pivo proizvedeno za Boogie Lab koji je u dvije godine osvojio srca Hrvatske.

boogie pivo | Author: Press Boogig Lab pivo The Vinylist, session IPA laganog tijela foto: Press Boogie Lab Možda vas zanima... Ljeto u Boogie Lab stiže sa 3 nova okusa sladoleda... a imaju i nove koktele! Najave

Odlična selekcija piva i finih zalogaja

The Vinylist, session IPA laganog tijela, srednje je gorčine uz izražene arome citrusnog voća. Ovo je pivo Brewville proizveo za lanac Boogie Lab koji će se na Nera Etwi predstaviti i s ostalim pićima i koktelima, ali i street food ponudom.

Društvo će im praviti još dva uspješna metkovska ugostiteljska brenda, Industry Pub i Zalogajčić. Svi koji se odluče krenuti za Metković ne moraju brinuti ni o gladi ni o žeđi jer sve ih čeka na pravom mjestu, u Gradskom parku u debeloj hladovini. 

boogie pivo | Author: Press Neretvanska pivovara Brewville foto: Press

Vrhunski ljetni događaj

Metković i njegova prva pivovara Brewville - Neretva Valley jedinstvenim glazbeno-pivskim festivalom u dolini Neretve pod imenom Nera Etwa (božanstvena rijeka) drugu godinu zaredom svrstavaju se u sam vrh ljetnih događaja.

Publika koja u neretvanski gradić stiže čak iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Čapljine i Mostara ima jedinstvenu priliku kušati više od 20 različitih craft piva koje uz Brewville nudi još 5 zanatskih pivovara iz neretvanskog kraja i okolice, a to su: Maskeron i Dubrovnik Beer Company iz Dubrovnika, Prva Makarska pivovara iz Makarske, OldbridZ iz Mostar, te Trojansko iz Gabele.

boogie pivo | Author: Press Odlična atmosfera na prošlogodišnjem izdanju festivala foto: Press

Popularne festivalske cijene piva i hrane jedino može nadmašiti potpuno besplatna glazbena rapsodija. Ovogodišnjim glazbenim programom zavladat će najjači predstavnici hrvatske alternativne scene, gurui američko-britanskog old school rocka, berlinski studentski projekt i jaki elektronički bonus koji će učiniti da obje večeri traju do ranih jutarnjih sati.

Na Festivalu tako nastupaju: Psihomodo Pop, Dino Dvornik Tribute Band, Urban & 4, legendarni zagrebački bend Bosak & The Second Hand Band, Martyn Dox, splitski DJ kolektiv Adriatic Social Club DJs, Kozma, Bonus Trax te DJ Peđa Radović.

Nera Etwa prva je manifestacija u Metkoviću i dolini Neretve koja na otvorenom spaja urbanu glazbenu, pivsku i gastro kulturu. Nera Etwa Craft Beer & Music Festival nije samo događaj, već iskustvo koje se pamti.

Ulaz na drugi Nera Etwa je besplatan. Više informacija može se pronaći na web stranici festivala Nera Etwa.

boogie pivo | Author: Press Boogie pivo foto: Press Boogie Lab 2 Možda vas zanima... Boogie 2 već je pravi hit u Novom Zagrebu Recenzije
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.