Recenzije 31. svibnja 2024.

Boogie 2 već je pravi hit u Novom Zagrebu

Boogie Lab 2
Boogie Lab 2
foto: Karlo Jelić
Boogie Lab 2 u Arena centru nudi 4 noviteta u vitrini, odlične ljetne koktele, pizze, sendviče... A za jesen najavljuju i noćnu varijantu s odličnom live glazbom

Jedva smo dočekali njegovo otvorenje, a sada bismo najradije svaki dan sjedili na njegovoj predivnoj terasi, uživali u odličnim zalogajima i pijuckali njihove fine ljetne koktele. Boogie Lab 2, novo izdanje popularnog brenda iz Parka Kneževa, u nepunih je 10 dana postao hit u najbrže rastućem zagrebačkom kvartu Lanište-Blato.

Boogie Lab Arena Možda vas zanima... Zavirili smo u novi Boogie Lab u Arena Centru Najave

Osim novog prostora, tu su i 4 noviteta u vitrini Boogieja kao i 2 nova koktela koji se s posebnim guštom ispijaju na terasi s više od 300 biljaka. A za odabir biljaka, na terasi, ali i u unutrašnjem prostoru novog Boogieja, zaslužna je mlada talentirana dama Petra, pokretačica Pė studija.

Sunshine, moonlight i goodtimes u novom će Boogieju zaživjeti u potpunosti. Uz jutarnje, dnevne i večernje ponude, bit će tu od jeseni i live nastupi mladih talentiranih glazbenika, a radno vrijeme je od 8 do 23 sata.

Boogie Lab 2, Boogie Arena | Author: Karlo Jelić Boogie Lab 2 foto: Karlo Jelić Boogie Lab 2, Boogie Arena | Author: Karlo Jelić Boogie Lab 2 foto: Karlo Jelić

4 noviteta u vitrini

U Boogie vitrini od sada su 4 noviteta. Crookie croissant tijesto sad je kružnog oblika, a na gornjem dijeli je cookie s komadićima čokolade. Donji dio je punjen kremom od kikiriki maslaca i trešnje. Jako je hrskav a okusi lijepo usklađeni. Voće je u Boogieju uvijek s obližnjih OPG-ova i tržnica, pa tako i u drugoj ediciji cruffina - blueberry & cheesecake, na vrhu kojeg je krema od borovnice kao i svježe borovnice. Cruffin stoji 4 eura, a isto toliko stoji i izvrstan crookie.

Boogie Lab 2, Boogie Arena | Author: Karlo Jelić Crookie croissant foto: Karlo Jelić Boogie Lab 2, Boogie Arena | Author: Karlo Jelić Crookie croissant - presjek foto: Karlo Jelić

Boogie Lab 2, Boogie Arena | Author: Karlo Jelić Cruffin blueberry & cheesecake foto: Karlo Jelić

Od slanih noviteta tu je hrenovka u lisnatom tijestu. Ovo je Boogie inačica klasičnog pekarskog proizvoda. Teleća hrenovka je iz vlastite proizvodnje, s posebnim umakom. Za kraj, od slanog tu je pain suisse sa šunkom, sirom i kremom od kiselih krastavaca. Odličan, jako ukusan i hrskav zalogaj posut crnim i bijelim sezamom. I ova 2 odlična nova proizvoda stoje po 4 eura svaki.

Boogie Lab 2, Boogie Arena | Author: Karlo Jelić Boogie hrnovka u lisnatom foto: Karlo Jelić Boogie Lab 2, Boogie Arena | Author: Karlo Jelić Pain suisse - šunka, sir foto: Karlo Jelić

Kokteli za uživanje na predivnoj terasi

"U Boogie Labu imamo ponudu classic i bar signature koktela. Na novoj karti fokusirani smo na ljetnu ponudu i koktele koji su izvrsni za toplije vrijeme.

Oni su osvježavajući, lagani, otvaraju apetit i dobar su aperitiv prije jela ili pak kao nadopuna brojnim vrstama jela u proljetnim i ljetnim večerima. Novi koktel Last Call je nova izvedba na varijaciju klasičnog martinija!", istaknuo je Jere Bebić, bar manager Boogieja. Cijene koktela kreću se od 7 do 15 eura.

Boogie Lab 2, Boogie Arena | Author: Karlo Jelić Odlični Boogie kokteli foto: Karlo Jelić Boogie Lab 2, Boogie Arena | Author: Karlo Jelić Odlični Boogie kokteli foto: Karlo Jelić

Savršena Boogie atmosfera

Prostor je u Areni podijeljen na 2 dijela od ukupno gotovo 400 m2. Unutrašnji dio poznatih nam je boogiejevskih boja i materijala. Na samom ulazu nalazi se vitrina koja će tijekom dana nuditi pekarske proizvode koje obožavamo.

Čak 220 sjedaćih mjesta skladno je raspoređeno u lokalu. Unutrašnjim prostorom dominira velika disko kugla iznad community stola koji je zamišljen kao mjesto susreta, dijeljenja i novih kontakata. U sredini stola nalazi se svojevrsni vrt.

Veliki šank koji dominira cijelim unutrašnjim prostorom mjesto je na kojem nastaje koktelska priča koja će posebno zaživjeti u večernjim satima. Za projektiranje prostora zaslužna je arhitektica Mia Petričević.

Boogie Lab 2, Boogie Arena | Author: Karlo Jelić Boogie Lab 2 foto: Karlo Jelić

Jednostavnija ponuda

Boogie Lab u Areni nudit će jednostavniju hranu i ponudu jela, a jedva čekamo jesen kada najavljuju i večernji program uz odličnu hranu i live svirke.

"Ovdje pratimo naš sistem - doručak, brunch, ručak, večera. Pokrivamo sve dijelove dana, ali tu su nešto jednostavnija jela. Za početak smo ‘pojačali’ vitrinu. Već u podne startamo s pizzama, a za otprilike mjesec dana krećemo i s ostalim asortimanom!"m zaključio je Karlo Vulin.

Boogie Lab, Arena centar Možda vas zanima... Novi Boogie Lab otvara se u Arena centru! Najave

Kušali smo divnu Boogie pizzu margheritu, tankog tijesta i sočnog nadjeva, koja stoji 10 eura, a u ponudi su još capricciosa za 12 eura, kozji sir & fermentirani čili za 11 eura, mortadella & pistacchio za 13 eura te carbonara i vege za 12 eura. U ponudi su i njihovi divni, slasni sendviči (3 vrste - mortadella 6 pesto od bosiljka, šunka i sir te pršut & burrata), a svaki stoji 5 eura te predstavlja odličnu vrijednost za novac.

Boogie Lab u Arena Centru radi svakog dana od 8 do 23 sata.

Boogie Lab 2, Boogie Arena | Author: Karlo Jelić Boogie Lab 2 foto: Karlo Jelić

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.