Dupkom pune zdjelice prepune povrća i voća podsjećaju na Budin trbuščić pa se zato popularno nazivaju i Budine zdjelice. Što sve može ići u ove šarene zdjelice otvoreno je interpretaciji, no najčešće su prepune povrća, mahunarki i žitarica, dok se meso često izbjegava. U novom broju gastromagazina Skuhatćute potražite neodoljive recepte i iskoristite ih za pripremu zdrave užine ili ručka koji će vam dati energije za čitav dan.
Za vas smo 'skuhali' i pregršt novih ideja za pripremu palačinki. Inspiraciji smo pronašli u svjetskim kuhinjama i tako otkrili neodoljive mađarske plačinke u umaku, superzdrave indijske rolice te torte od palačinki.
Narančama produljite sezonu mirisnim ušećerenim koricama i domaćim likerom kojeg iskoristite za sočne biskvite i primamljive kreme. Otkrijte i nova lica pizza uz domaće umake, sve tajne brudeta te recepte za supermeke pogačice.
Skuhate li nešto fino - ne zaboravite nam poslati recept i fotografiju jela na e-mail lfestyle@24sata.hr jer najbolje nagrađujemo.