Najave 03. ožujka 2017.

Budine posudice: dokaz da zdravo može biti i ukusno

foto: 123rf
gastro postao gastro.24sata.hr
Potražite i ove subote uz 24sata najslasniji gastomagazin na svim kioscima

Dupkom pune zdjelice prepune povrća i voća podsjećaju na Budin trbuščić pa se zato popularno nazivaju i Budine zdjelice. Što sve može ići u ove šarene zdjelice otvoreno je interpretaciji, no najčešće su prepune povrća, mahunarki i žitarica, dok se meso često izbjegava. U novom broju gastromagazina Skuhatćute potražite neodoljive recepte i iskoristite ih za pripremu zdrave užine ili ručka koji će vam dati energije za čitav dan.

 | Author: Stockfood foto: Stockfood

Za vas smo 'skuhali' i pregršt novih ideja za pripremu palačinki. Inspiraciji smo pronašli u svjetskim kuhinjama i tako otkrili neodoljive mađarske plačinke u umaku, superzdrave indijske rolice te torte od palačinki.

 | Author: thinkstock foto: thinkstock

Narančama produljite sezonu mirisnim ušećerenim koricama i domaćim likerom kojeg iskoristite za sočne biskvite i primamljive kreme. Otkrijte i nova lica pizza uz domaće umake, sve tajne brudeta te recepte za supermeke pogačice.          

 | Author: Dreamstime foto: Dreamstime

Skuhate li nešto fino - ne zaboravite nam poslati recept i fotografiju jela na e-mail lfestyle@24sata.hr jer najbolje nagrađujemo.    

 | Author: 123rf foto: 123rf

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.