domaće je domaće
Pronađeno 19 rezultata za autora „Nika Borovac”
Slovenija
U zemlji zelenog piva, hrama vinu, rimskih gozbi i polja hmelja
Na samo nekoliko sati vožnje od Zagreba nalazi se kraj u kojem iz fontane teče zeleno pivo, oživljavaju uspomene na rim…
Gastro Zvijezda
Lionel Levy: Sve o Michelin zvjezdicama saznajte u Opatiji
Michelinov chef Lionel Levy svjetski je poznat predvodnik nove mediteranske kuhinje, a izučio je zanat od međunarodno p…
Melkiorova čarolija
Lošinj: Mjesto gdje antika susreće visoku kuhinju
Zaboravljena jela nadahnuta Apoksiomenom i delicije Melkiora Bašića u restoranu Alfred Keller pozicioniraju Lošinj na k…
Gastro.hr
Michelinov chef Marco Stabile stiže u Hrvatsku
Slavni talijanski chef dolazi u Split kako bi upoznao profesionalce iz svijeta gastronomije i enologije s najnovijim tr…
Waldinger
Tajna uspjeha kultnog hotela u Osijeku
Nešto staro, nešto novo, nešto raskošno i nešto zdravo u hotel Waldinger privlači goste iz cijeloga svijeta
Od štale do stola
Strast, krv i znoj hrvatskih čuvara mesnog pečata
I svi ih vole (osim vegana), svima su duhoviti i čekaju na red da im uzmu meso iz mesnice...
Alegria - čista radost
Novo: Francuske delicije na zagrebačkim Vrbanima
Za prvu degustacijsku večeru u Alegriji koja je spojila mediteranske delicije i plešivičku kapljicu tražio se stol više…
jedite s mirom...
Bogatstvo okusa u hrskavim rolicama sa sirom
Red tijesta za savijače, red sireva, malo pečenja, i taman dok operete suđe - eto vrhunske grickalice!
Škola vina
Dragan Humski: Pazite kako spajate vina i hranu!
Krepke namirnice i bogatija jela žele puniju, gušću kapljicu, a uz konkretnije kolače idu kasnije berbe
Ispeci pa uživaj
Slavni chef od smoothieja radi palačinke za dobro jutro
Tko jede sat vremena nakon buđenja, imat će energije za cijeli dan, biti zdraviji - i lakše smršavjeti
Pikantno!
Što je bolje od đumbira? Ukiseljeni đumbir!
Ukiseljeni đumbir nezaobilazan je dodatak sushiju, ali i odlična dekoracija jelima
Razmazite se
Brzi dipovi za kišni dan: Od avokada do žitarica
Dipove, namaze ili guste umake poslužite u izdubljenim pecivima ili rajčicama te na popečenim ploškama palente
Čisti zen