domaće je domaće Imamo recept! U 10 koraka do savršenih štrukli Pod vještim rukama mlade kuharice Andreje Šaić razvlači se tijesto preko golemog stola. Tanko poput papira, spremno je … Recepti
Slovenija U zemlji zelenog piva, hrama vinu, rimskih gozbi i polja hmelja Na samo nekoliko sati vožnje od Zagreba nalazi se kraj u kojem iz fontane teče zeleno pivo, oživljavaju uspomene na rim… Recenzije
Gastro Zvijezda Lionel Levy: Sve o Michelin zvjezdicama saznajte u Opatiji Michelinov chef Lionel Levy svjetski je poznat predvodnik nove mediteranske kuhinje, a izučio je zanat od međunarodno p… Najave
Melkiorova čarolija Lošinj: Mjesto gdje antika susreće visoku kuhinju Zaboravljena jela nadahnuta Apoksiomenom i delicije Melkiora Bašića u restoranu Alfred Keller pozicioniraju Lošinj na k… Špajza
Gastro.hr Michelinov chef Marco Stabile stiže u Hrvatsku Slavni talijanski chef dolazi u Split kako bi upoznao profesionalce iz svijeta gastronomije i enologije s najnovijim tr… Najave
Waldinger Tajna uspjeha kultnog hotela u Osijeku Nešto staro, nešto novo, nešto raskošno i nešto zdravo u hotel Waldinger privlači goste iz cijeloga svijeta Špajza
Od štale do stola Strast, krv i znoj hrvatskih čuvara mesnog pečata I svi ih vole (osim vegana), svima su duhoviti i čekaju na red da im uzmu meso iz mesnice... Špajza
Alegria - čista radost Novo: Francuske delicije na zagrebačkim Vrbanima Za prvu degustacijsku večeru u Alegriji koja je spojila mediteranske delicije i plešivičku kapljicu tražio se stol više… Špajza
jedite s mirom... Bogatstvo okusa u hrskavim rolicama sa sirom Red tijesta za savijače, red sireva, malo pečenja, i taman dok operete suđe - eto vrhunske grickalice! Recepti
Škola vina Dragan Humski: Pazite kako spajate vina i hranu! Krepke namirnice i bogatija jela žele puniju, gušću kapljicu, a uz konkretnije kolače idu kasnije berbe Špajza
Ispeci pa uživaj Slavni chef od smoothieja radi palačinke za dobro jutro Tko jede sat vremena nakon buđenja, imat će energije za cijeli dan, biti zdraviji - i lakše smršavjeti Špajza
Pikantno! Što je bolje od đumbira? Ukiseljeni đumbir! Ukiseljeni đumbir nezaobilazan je dodatak sushiju, ali i odlična dekoracija jelima Recepti
Razmazite se Brzi dipovi za kišni dan: Od avokada do žitarica Dipove, namaze ili guste umake poslužite u izdubljenim pecivima ili rajčicama te na popečenim ploškama palente Špajza
Čisti zen Budine posudice: dokaz da zdravo može biti i ukusno Potražite i ove subote uz 24sata najslasniji gastomagazin na svim kioscima Najave