Najave 20. prosinca 2017.

Čarolija darivanja: Poklonite najdražima kavu!

foto: 24sata
gastro postao gastro.24sata.hr
Sreća je veća kada se s nekime dijeli! Pokloni svoje vrijeme dragoj osobi i razveseli je besplatnom kavom u omiljenom kafiću u Arena Centru!

Istraživanja su potvrdila da je kava omiljeno piće Hrvata. A osim fine arome, "Idemo na kavu?" danas je postao sinonim za druženje. Kada tome dodamo da je vrijeme ljubavi i darivanja, preostaje ti samo razveseliti dragu osobu besplatnom kavom i pokloniti joj svoje vrijeme i društvo! I ne brini, sve ti omogućuju 24sata i Arena Centar.

Kako poslati kavu dragoj osobi?

1. Dođi na web lokaciju projekta „Čarolija darivanja“, carolija.24sata.hr.
2. Od četiri ponuđena ugostiteljska objekta (Lorca bar, City Star, Indigo ili McDonald`s) odaberi onaj u kojem želiš počastiti dragu osobu.
3. Upiši potrebne podatke
4. Odaberi način slanja (putem Whatsappa, Vibera, emaila ili Facebooka)
5.  Besplatnu kavu možeš poslati u periodu od 18. prosinca do 31. prosinca u 16 sati ili do isteka osigurane količine besplatnih kava.

Biraj pažljivo jer možeš poslati samo jednu besplatnu kavu!

 

Besplatna kava može se iskoristiti do 5. siječnja 2018. godine u sljedećim ugostiteljskim objektima u Arena Centru Zagreb:

Lorca bar -  espresso, macchiato, kava s mlijekom, bijela kava ili kava sa šlagom
City Star -  espresso, macchiato, kava s mlijekom, bijela kava ili kava sa šlagom
Indigo - espresso,  macchiato (mala kava s mlijekom) ili velika kava s mlijekom
McDonald`s - kava s mlijekom

Svaki dobitnik dobiva i VIP knjižicu s popustima koja vrijedi do 31.12.2017., a može se preuzeti na Info pultu Arena Centra Zagreb.

Kreni!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.