Najave 21. travnja 2021.

Chozen je predstavio najfiniji poklon za Majčin dan

foto: Marijana Zlomislić - Chozen Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Brend Chozen razveselio nas je najavom specijalne selekcije čokoladnih bombona povodom Majčinog dana...

O Draženu Zeljkoviću smo više puta pisali; uspješnu karijeru u video produkciji zamijenio je malom radionicom u Novom Zagrebu, gdje posljednjih godinu i pol radi čokolade bombone za pamćenje. Bez pretjerivanja, svaki je Chozen bombon specifično gastronomsko iskustvo, a dojmu doprinosi i Draženov nevjerojatan osjećaj za estetiku.

U stalnoj je ponudi pakiranje s 12 čokoladnih bombona, po dva od svakog okusa. Izmjenjuju se sezonski, spontano - i nikad nisu dosadnjikavi ni repetitivni. U aktualnoj su kutiji karamela s pekan orasima, cijeli slani lješnjak, kombinacija kumquata i jogurta, đumbira i yuzu, okus riže na mlijeku te miks marakuje i kokosa.

 

Možda vas zanima... CHOZEN: Luksuzni čokoladni bomboni iz male zagrebačke radionice Špajza

 

Osim standardne kutije, krenule su i prednarudžbe za specijalno izdanje povodom Majčinog dana. Iako će okusi ostati zagonetka do preuzimanja slatkog paketa, ipak znamo kako će i u ovoj selekciji biti šest vrsta čokoladnih bombona, uključujući jagodu. 

Posebno izdanje možeš naručiti putem web stranice Chozen, po cijeni od 140 kuna. Ako mami želiš prenijeti i posebnu poruku, postoji mogućnost personalizacije pakiranja. 

Osim dostave putem GLS službe, paket je moguće i osobno pokupiti u Chozen radnji, uz prethodnu najavu i poštivanje epidemioloških mjera. 

CHOZEN KROZ FOTKE:

1/4
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.