Kao nastavak na slovenska gastro događanja prethodnih godina, European Food Summit ove godine ima namjeru postati najvažniji europski gastronomski događaj. Održat će se u Ljubljani i skijalištu Krvavec, trajat će četiri dana, a posjetitelji će u razdoblju od 16. do 19. ožujka moći uživati u vrhunskoj hrani i piću nekih od najvećih svjetskih chefova današnjice.
Program European Food Summit izgleda zbilja impresivno, pa nas je tako odmah na prvu osvojilo predstavljanje nove sezone Odprte kuhne, večere na genijalnim lokacijama, gastronomske ture te brojni paneli pod palicom vrhunskih gastro stručnjaka.
Andoni Luis Aduriz, Riccardo Camanini, Andreas Caminada, Ana Roš i Valter Kramar, Christophe Pelé, Esben Holmboe Bang samo su neka od imena iz svijeta gastronomije koji će svoje znanje i ideje podijeliti na ovom hvalevrijednom događaju.
Ljubitelji gastronomije nikako ne bi trebali propustiti European Food Summit, pa je stoga pravo vrijeme da svratite na stranice simpozija i istražite što vas sve čeka na jednom od najvećih gastronomskih događaja godine.