Najave 06. ožujka 2019.

European Food Summit: U Sloveniji se u ožujku odvija važan gastro festival

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Europski simpozij hrane događaj je na kojem će se slaviti nove gastronomske ideje. Neka od najvećih svjetskih gastronomskih imena, ekskluzivne večere i gastronomske ture samo su dio doživljaja. Provjerite o čemu je riječ!

Kao nastavak na slovenska gastro događanja prethodnih godina,  European Food Summit ove godine ima namjeru postati najvažniji europski gastronomski događaj. Održat će se u Ljubljani i skijalištu Krvavec, trajat će četiri dana, a posjetitelji će u razdoblju od 16. do 19. ožujka moći uživati u vrhunskoj hrani i piću nekih od najvećih svjetskih chefova današnjice.

 

Možda vas zanima... Ana Roš: Na večeri kod najbolje chefice svijeta Recenzije

 

Program  European Food Summit izgleda zbilja impresivno, pa nas je tako odmah na prvu osvojilo predstavljanje nove sezone Odprte kuhne, večere na genijalnim lokacijama, gastronomske ture te brojni paneli pod palicom vrhunskih gastro stručnjaka.

 

 | Author: Getty Images foto: Getty Images

Andoni Luis Aduriz, Riccardo Camanini, Andreas Caminada, Ana Roš i Valter Kramar, Christophe Pelé, Esben Holmboe Bang samo su neka od imena iz svijeta gastronomije koji će svoje znanje i ideje podijeliti na ovom hvalevrijednom događaju.

 

Možda vas zanima... Riccardo Camanini - Talijan koji je tjestenini dao novo značenje Špajza

 

Ljubitelji gastronomije nikako ne bi trebali propustiti European Food Summit, pa je stoga pravo vrijeme da svratite na stranice simpozija i istražite što vas sve čeka na jednom od najvećih gastronomskih događaja godine. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.