Najave 23. srpnja 2024.

Evergreen Sushi ima odlična nova ljetna jela!

evergreen sushi
Evergreen Sushi Experience - Tataki nigiri
foto: Bojan Zibar
Evergreen Sushi ponosno ističe svoja nova ljetna jela koja su nedavno predstavili, a novitet u ponudi su i posebni meniji za 2 osobe već od 49 eura

Evergreen Sushi Experience, sinonim za vrhunsku azijsku kuhinju u Zagrebu i omiljeno odredište za sve ljubitelje sushija, uskoro slavi gotovo 10 godina uspješnog poslovanja. Smješten u samom srcu Zagreba, na Ilici 49, restoran je nedavno renovirao svoj prostor i unaprijedio svoj ambijent, a ovog ljeta donose još više uzbudljivih noviteta.

Nova jela na poznatoj zagrebačkoj adresi

U novom jelovniku, Evergreen sushi experience predstavlja izvanredna jela koja će se po prvi puta moći probati na poznatoj zagrebačkoj adresi, a vjerujemo kako će zadovoljiti i najistančanija nepca.

evergreen sushi | Author: Bojan Zibar Kadaif jakobove kapice foto: Bojan Zibar

Posjetitelji će od sada moći uživati u novim delicijama kao što su Tataki nigiri i ukusne Jakobove kapice u kadaifu. Uz to, ponuda je obogaćena i raznovrsnim jelima od najkvalitetnije tune, uključujući divlju jadransku tunu i toro iz vrhunskog hrvatskog uzgajališta, čija se kvaliteta prepoznaje i izvan granica zemlje budući da se upravo ta tuna izvozi i na japansko tržište.

evergreen sushi | Author: Bojan Zibar Sashimi foto: Bojan Zibar evergreen sushi | Author: Bojan Zibar Samurai roll foto: Bojan Zibar

Novitet je i wok te poseban meni za 2 osobe

Pomno osluškujući želje gostiju, Evergreen Sushi Experience u svoj jelovnik ponovno je uveo popularni wok, a u ponudi imaju i posebne menije za dvije osobe već od 49 €.

Dobro znani slogan "hand made every day" kojim se restoran vodi već dugih deset godina i dalje je prepoznat od strane posjetitelja te svakim korakom u pripremi jela osigurava vrhunsku kvalitetu i zadovoljstvo svakog gosta.

Evergreen - sushi experience Možda vas zanima... Japanski minimalizam koji oduševljava na prvu Najave

evergreen sushi | Author: Bojan Zibar Evergreen roll, The Uramaki i Samurai roll foto: Bojan Zibar

Svježe i domaće

Evergreen u ponudi ima i domaće umake, a jedan od njihovih najpoznatijih umaka, slatko-kiseli, kuha se više od 10 sati kako bi se postigao savršen okus.

Sva jela rade se prema narudžbi i uvijek sa svježim i najkvalitetnijim namirnicama, a o njihovoj predanosti da svakom gostu pruže jedinstveno iskustvo i izvanserijska jela, govori i činjenica kako se često traži mjesto više u restoranu te je zato preporuka rezervirati svoje mjesto unaprijed.

Za ljubitelje woka, svojom ponudom izdvaja se i Wok 'n' Walk, također s potpisom Evergreen Sushi Experience gastro tima na adresi Ilica 60. 

Za više informacija i rezervacije, posjetite Evergreen Sushi Experience.

evergreen sushi | Author: Bojan Zibar Omakase tempura foto: Bojan Zibar evergreen sushi | Author: Bojan Zibar Nigiri - Maguro, Sake, Tai i Tataki foto: Bojan Zibar

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.