Najave 16. veljače 2023.

Fisherija, omiljena destinacija za nabavu ribljih delicija odsada na još jednoj adresi

foto: Fisherija
gastro postao gastro.24sata.hr
Omiljena trgovina s bogatom ponudom smrznute ribe i morskih plodova, ribljih proizvoda, sushija i drugih ukusnih 'to go' ribljih jela razveselila je Zagrepčane otvaranjem još jedne poslovnice, i to na Trešnjevci

Uz mnogo novosti koje su obilježile Fisherija riblji delikatesni shop posljednjih nekoliko mjeseci, valja predstaviti još jednu. Naime, Zagreb je dobio šesto prodajno mjesto ove unikatne i kvalitetne trgovine ribom i morskim plodovima.

 | Author: Fisherija foto: Fisherija

Tik uz Trešnjevački plac niknula je nova, dizajnom već itekako javnosti prepoznatljiva poslovnica Fisherije. U Trakošćanskoj ulici na broju 42, vrata do popularne pekare Bread Club, uhodani tim Fisherije dopremio je svoje proizvode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fisherija (@fisherija)

Uz već dobro poznate zamrznute riblje delikatese od kojih svakako valja izdvojiti njihove temeljce, filetiranu ribu, hobotnice i škampe, i ova poslovnica kupcima će svakoga dana nuditi svježi sushi 'to go' te još dva nova jela koja su nedavno uveli u asortiman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fisherija (@fisherija)

Naime, uz bok svom kvalitetnom sushiju koji je u ponudi već treću godinu, sada su se okušali i u gablec verzijama za van napravljenima od tune i lososa. Riječ je o filetu lososa mariniranom 24 sata, pečenom te posluženom na inovativnoj verziji krumpir salate začinjenom domaćim pesto alla genevese umakom uz prepoznatljiv dodatak ukiseljenog luka, koji također pripremaju sami.

 | Author: Fisherija foto: Fisherija

Drugo jelo je salata od tune s tjesteninom i dodatkom graha te kukuruza prožeta ukusnim i zasitnim umakom. Nešto što brojni Hrvati često uvrste u svoj tjedni meni.

 | Author: Fisherija foto: Fisherija

Za sve stanovnike zapada Zagreba kojima je Trakošćanska ulica ipak van rute, treba spomenuti da se na adresi Baštijanova 22 nalazi još jedna njihova poslovnica, dok ćete ostale pronaći na Tržnici Jarun, na Britanskom trgu, u Maksimiru na Bukovačkoj ulici te u Središću na adresi Stonska 1a. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fisherija (@fisherija)

Fisherijinu cjelokupnu ponudu i aktualna sniženja možete pratiti na službenoj online stranici ili na Facebook i Instagram profilu.