Najave Zagreb Chill&Grill festival 28.4. - 1.5. / Bundek 24. ožujka 2017.

Iz neba pa u glazirana svinjska rebra

Rebrica
foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon par sati mariniranja, ovo ukusno jelo pripremit ćete u samo 20 minuta!

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 8

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 412

 

Potrebno vam je

  • 2000 g svinjskih rebrica
  • 100 ml worchester umaka
  • 100 ml pasirane rajčice (passata)
  • 15 ml maslinovog ulja
  • 1 žlica senfa
  • 1 mala žlica mješavine suhih začina
  • 2 režanj češnjaka
  • paprika u prahu

Priprema

  1. Stavite rebarca u plastičnu vrećicu. Pomiješajte sve sastojke za glazuru pa je kuhajte uz često miješanje dok ne zavrije. Maknite s vatre i ostavite da se malo ohladi.
  2. Nakon toga glazuru prelijte preko mesa u vrećici. Zavežite čvor na vrećici pa meso ostavite u hladnjaku na dva sata.

Izvadite rebra iz vrećice i pržite meso dok ne dobije boju. Dobar tek!

 

 | Author: Promo foto: Promo

Želite li uživati u vrhunskim grill delicijama, svakako dođite na Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola od 28. travnja do 1. svibnja. Upad je besplatan, a uz vrhunsku hranu uživajte i u craft pivima te delicijama top zagrebačkih restorana.

Tijekom sva četiri dana zabavljat će vas poznati DJ-evi te Edo Maajka, Detour, Songkillersi i mnogi drugi. Više informacija potražite na Facebook eventu i na stranicama Gastro.hr.

Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, Tabasco, Konzum...

Uskoro donosimo opširan program sva četiri dana sa svim detaljima!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.