Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 8
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 412
Potrebno vam je
- 2000 g svinjskih rebrica
- 100 ml worchester umaka
- 100 ml pasirane rajčice (passata)
- 15 ml maslinovog ulja
- 1 žlica senfa
- 1 mala žlica mješavine suhih začina
- 2 režanj češnjaka
- paprika u prahu
Priprema
- Stavite rebarca u plastičnu vrećicu. Pomiješajte sve sastojke za glazuru pa je kuhajte uz često miješanje dok ne zavrije. Maknite s vatre i ostavite da se malo ohladi.
- Nakon toga glazuru prelijte preko mesa u vrećici. Zavežite čvor na vrećici pa meso ostavite u hladnjaku na dva sata.
Izvadite rebra iz vrećice i pržite meso dok ne dobije boju. Dobar tek!
Želite li uživati u vrhunskim grill delicijama, svakako dođite na Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola od 28. travnja do 1. svibnja. Upad je besplatan, a uz vrhunsku hranu uživajte i u craft pivima te delicijama top zagrebačkih restorana.
Tijekom sva četiri dana zabavljat će vas poznati DJ-evi te Edo Maajka, Detour, Songkillersi i mnogi drugi. Više informacija potražite na Facebook eventu i na stranicama Gastro.hr.
Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, Tabasco, Konzum...
Uskoro donosimo opširan program sva četiri dana sa svim detaljima!