Najave 09. listopada 2020.

Hakuma - osvježenje i prirodna "dizalica" kad ostanemo bez poleta i snage

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Osvježavajući Hakuma Matcha, Bitter i Spice napitci pripremljeni su na bazi visokokvalitetnog čaja. Uz dodatak biranih voćnih sokova i biljnih ekstrakata koji uravnotežuju okus čaja, a ujedno oplemenjuju napitak vitaminima, mineralima i antioksidansima, Hakuma je izvrsno funkcionalno osvježenje za cjelokupni organizam.

Proizvedena u kontroliranim uvjetima, bez emisije ugljika, te pakirana u praktične bočice od recikliranog stakla, Hakuma je 100% eko-friendly proizvod s jamstvom austrijske kvalitete. Hakuma napitke potražite u Harissa trgovinama u Zagrebu i Splitu te u web trgovini www.harissa.hr tijekom rujna na promo sniženju od 10%.

U Harissa trgovinama potražite jedinstvene, osvježavajuće Hakuma napitke na bazi visokokvalitetnog čaja, izvrsnog okusa, bogatog sastava i blagotvornog djelovanja na tonifikaciju organizma. Hakuma Matcha, Bitter i Spice oduševit će vas svojim recepturama, baš kao i osvježavajućim okusom jer uz premium čaj, svi napitci sadrže visokokvalitetne voćne sokove i ekstrakte bilja bogate vitaminima, mineralima i antioksidansima koji doprinose funkcionalnosti ovih jedinstvenih napitaka.

Zelena Hakuma Matcha sadrži najfiniji prah Matcha čaja obogaćen sokovima manga, đumbira i limuna, te ekstraktom baobaba. Ugodnog, osvježavajućeg okusa, Hakuma Matcha bogata je antioksidansima i vitaminom C te je izvrstan izvor prirodne energije koji ćete rado imati nadohvat ruke.

Crvena Hakuma Bitter sadrži fino mljeveni prah čaja od jasmina uravnotežen sokovima crvenog grejpa i limuna, te ekstraktima yuzua, kvasije i papra. Ovakva kombinacija trenutno utažuje žeđ i popravlja raspoloženje pa se preporučuje svima koji žive dinamično, a brinu o svom zdravlju.

 | Author: Promo foto: Promo

Crna Hakuma Spice začinit će vaš dan jer sadrži fini prah crnog čaja obogaćen sokom kruške i limuna, te ekstraktima kurkume i papra. Visoka doza čistog, prirodnog kofeina od čak 32mg/100g napitka, imat će učinak razbuđivanja poput šalice espressa. Osvježavajućeg okusa, izvrsna je «dizalica» za sve koji nisu ljubitelji kave ili žele biti potpuno neovisni o njoj.

Hakuma napitke osmislila je grupa mladih entuzijasta iz Beča, zaljubljenika u zdrav život i izvrsne okuse. Visokokvalitetni napitci potpuno su originalna ideja, a njihove sastojke osobno su birali diljem svijeta kako bi u Hakumi ponudili cjelovito osvježenje blagotvornog djelovanja na organizam. Proces proizvodnje također je pomno osmišljen, kako bi se čuvala energija te anulirala emisija ugljika. Sljedeći u potpunosti eko-friendly filozofiju, odabrano je i pakiranje od recikliranog stakla i papira.

Hakuma napitke potražite tijekom rujna u Harissa trgovinama u Zagrebu i Splitu, te u web trgovini www.harissa.hr na promo sniženju od 10%.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.