Najave 02. siječnja 2024.

Hello Kitty za 50. rođendan dobila poseban meni

Hello Kitty meni
Hello Kitty meni zasad je dostupan samo u McDonald'su u Indoneziji foto: Instagram @mcdonaldsid
gastro postao gastro.24sata.hr
Omiljena mačkica Hello Kitty slavi 50. rođendan te joj je McDonald's odlučio posvetiti svoj poseban meni

Omiljena mačkica Hello Kitty slavi 50. rođendan, a japanska kompanija Sanri, koja ju je osmislila, u suradnji s McDonald'som tim je povodom kreirala poseban Hello Kitty meni u uistinu posebnom pakiranju.

@gladysagathaaa Hello kitty x McDonald's collab tergemas!🥹💖 baru release guys!! #mcdonaldsxhellokitty #mcdonalds #hellokitty #mcdhellokitty #mcd #infomcd #promomcd #promomcdonalds #mcdonaldsxhellokittycollab #promo #eatwithgladys #serunyakuliner #fyp #kulinertiktok #viral #kulinerviral #jajanantiktok ♬ original sound - Phoebe

Hello Kitty meni dolazi u Hello Kitty kutiji i prigodnom papiru u koji su umotani burgeri i kovrčavi krumpirići, a tu je i posebno piće Dragon Fruit Fizz te posebno Hello Kitty izdanje sladoleda McFlurry. Na žalost za sada je ovaj posebni meni dostupan samo u McDonald'su u Indoneziji.

 

Prženi krumpirići iz McDonald'sa Možda vas zanima... Znamo tajnu okusa slavnih prženih krumpirića Špajza

 

Također, prije 4 godine singapurski restorani koji su dio slavne franšize brze hrane omiljenoj mačkici posvetili su posebno izdanje svoje 'torbice' za hranu, a ona je nedavno ponovno postala viralna na TikToku.

@emma.es36 McDonald’s Hello kitty bucket 💓✨🪽 #hellokittylover #sanriocore #kawaii #sanrio #hellokittyandfriends #sanriogirl #mymelodynkuromi #kuromi #hellokitty ♬ Just A Girl - No Doubt

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.