Najave 31. prosinca 2020.

JRE traži kuhare za rad u Topuskom. Pridruži se!

foto: JRE - Croatia, Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Od 30. prosinca tim renomiranog udruženja JRE u Topuskom priprema tople obroke. Putem društvenih mreža pozvali su kuhare da im se pridruže...

Udruženje JRE jučer je preuzelo kuhinju Srednje ugostiteljske škole u Topuskom u najboljoj namjeri – da isporuče 500 toplih obroka za ljude na terenu. Riječ je o 250 ručkova i jednako toliko večera, a potrebna im je i pokoja ruka (i srce) u kuhinji.  

Putem društvenih mreža pozvali su kuhare i pomoćno osoblje da se pridruže u Topuskom kako bi mogli organizirati timove i smjenski rad u narednim tjednima. Svi zainteresirani mogu se javiti na mail i.ban@jre.eu ili na broj 099 3473 321. Dobrodošle su i donacije u vidu namirnica pa su pozvali kompanije i proizvođače hrane da se odazovu. Kontakt za donatore je alisak@cateringlisak.hr. 

TREBAMO KUHARE ZA RAD U KUHINJI U TOPUSKOM! Kapacitet kuhinje: 500 obroka dnevno Danas smo krenuli s kuhanjem u...

Objavljuje JRE-CroatiaSrijeda, 30. prosinca 2020.

Akcija je pokrenuta u suradnji JRE s Nacionalnom udrugom ugostitelja, Cateringom Lisak te Srednjom ugostiteljskom školom u Topuskom. Ako imaš iskustva s radom u kuhinji, pridruži se JRE timu! 

 

Možda vas zanima... Brojni kuhari pripremaju tople obroke u Petrinji! Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.