Ovog ljeta posjetitelji otoka Krka imaju priliku sudjelovati u nezaboravnom gourmet iskustvu u restoranu 7 Seas u Njivicama. Na jedinstvenoj Aminessovoj gourmet večeri u petak 25. srpnja glavni chefovi bit će Kostas Papathanasiou i Matija Bogdan, uz deserte koje priprema Bojana Bukvić.
Poznanstvo iz kultnog The Ledburyja
Kostas Papathanasiou je executive chef restorana Frantzén u Stockholmu, koji drži 3 Michelinove zvjezdice, te je nedavno proglašen 38. najboljim restoranom na svijetu, a svoju je karijeru gradio u vrhunskim kuhinjama poput onih u restoranu The Fat Duck te u londonskom restoranu The Ledbury, koja oba nose po 3 Michelinove zvjezdice. U potonjem je upoznao Matiju Bogdana i tako je započela dugogodišnja suradnja ova dva virtuoza u kuhinji.
Matija Bogdan
Bojana Bukvić
Matija Bogdan jedan je od najuglednijih domaćih chefova i dugogodišnji kreativni vođa restorana 7 Seas na Korčuli i na Krku. Bogdan donosi svoje bogato međunarodno iskustvo u svako jelo posluženo u restoranima 7 Seas, primjenjujući znanja stečena od San Francisca do Skandinavije. Na kraju, slasne deserte ove nezaboravne večere potpisuje Bojana Bukvić, corporate pastry chef Aminessa.
Chef Kostas Papathanasiou
Poseban degustacijski meni
Gosti će uživati u posebno osmišljenom degustacijskom meniju te posebnom ambijentu 7 Seasa. Terasa restorana praktički dodiruje more, pa gourmet segment večere nadopunjuje pravi mediteranski ugođaj. Više informacija o ovoj večeri i rezervacijama dostupno je na 051 358 400, 099 362 47 13 ili 7seas.njivice@gmail.com.