Najave 08. svibnja 2019.

Križevci gastro fest - pripremite se za sjajan program, hranu i piće

foto: Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Vrhunska jela od hrvatske junetine, kuhar David Skoko, križevačka vina i craft piva te raznovrsni kokteli

U subotu, 11. svibnja čeka vas jedinstvena gastronomska manifestacija Križevci Gastro Fest. Riječ je o manifestaciji s ciljem promocije domaće hrvatske junetine pa će tako sva jela u ponudi biti pripremljena od hrvatske junetine brenda Baby Beef. Po cijeni od 70 kuna posjetitelji će moći uživati u vrhunskim jelima koja će pripremati poznati kuhar David Skoko. Bit će tu i prilozi prigorskoga kraja, vrhunska križevačka vina, križevačka craft piva i raznovrsni kokteli.

 

 | Author: Dusko Marusic/PIXSELL foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Uoči gastronomskog dijela, u 10,00 sati u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci posjetitelje čekaju besplatna stručna i zanimljiva predavanja. Predavanja će održati dr. sc. Dejan Marenčić (Utjecaj hrane na kvalitetu mesa), predsjednik Udruge Baby Beef Darko Celovec (Brend hrvatske junetine Udruge Baby Beef) i David Skoko (Dozrijevanje i održavanje mesa).

Gastronomski dio počinje u 12,00 sati u restoranu Vojarna (Ulica Franje Tuđmana), a uz jelo i piće posjetitelji će na kulinarskom showu by David Skoko moći vidjeti na koji način se sve može spremati junetina te uživati u nastupima kantautorice Romane Orešnik Mlinarić i križevačkih tamburaša.

Cijena ulaznice za odrasle je 70 kuna, za djecu od 8 do 14 godina 35 kuna dok će za djecu do 8 godina ulaz biti besplatan. U cijenu ulaznice uračunata je neograničena konzumacija jela, vrhunskih vina, križevačkih craft piva i raznovrsnih koktela. Gastronomski dio trajat će do 17,00 sati nakon čega se sve pretvara u ugodno druženje uz križevačke tamburaše.

Sponzori manifestacije su Agro-vet, KTC d.d., Pik Vrbovec d.d. i Podravka d.d., a organizatori Grad Križevci, Udruga Baby Beef i Srednja škola „Ivan Seljanec“ Križevci.

 | Author: Facebook foto: Facebook

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.