Najave 18. travnja 2024.

Lijepa tradicija: Dan planeta Zemlje u Filteraju!

Filteraj
Lori Brnčić sve poziva u Filteraj na obilježavanje Dana planeta Zemlje
foto: Filteraj, Petar Santini
U subotu 20. travnja svrati u Filteraj i na zabavan, ali i održiv način proslavi Dan planeta Zemlje! Održavaju se zanimljive radionice, piju zero waste kokteli i uživa u slasticama od čije prodaje nova ide u humanitarne svrhe

Zagrebački Filteraj ima doista lijepu tradiciju. U svom prostoru svake godien obilježava Dan planeta Zemlje zanimljivim radionicama, i prigodnom ponudom hrane i pića. I zato 20. travnja svrati u Filteraj i na zabavan, ali i održiv način proslavi Dan planeta Zemlje! Prije same zabave okupit će održive influencere i brendove na Lansiraj workshopu s ciljem učenja o tome kako vam još bolje i jasnije prenijeti benefite, savjete i ljepote održivih navika u životu.  

Filteraj Možda vas zanima... Vlasnica Filteraja Lori Brnčić otkriva nam kako kod kuće napraviti biljno mlijeko Špajza

Zero waste kokteli

Nakon toga slijedi lagana zabava kako bismo se nakon učenja malo i minglali. Ali, zabava nije garantirana samo za nas, već i za sve željne zabave s održivim tonom! Od 17 sati uživati ćemo u zero waste Apple koktelima u režiji Dominika Bečvardija, regionalnog JD ambasadora i vlasnika popularnog koktel bara Peaches & Cream.  

Uz to, Proof33 će se pobrinuti za slastice od jabuka čija će svrha biti humanitarnog tona, sakupljajući sredstva za Čisteće Medvjediće & njihov vrijedni rad. U suradnji s Jack Danielsom od svakog prodanog komada 50% iznosa preusmjerit ćemo za podršku hvalevrijednih akcija čišćenja.

Pop-up shop održive odjeće

Ne propusti ni denim pop-up shop koji će krenuti u 11 sati gdje će se pronaći vintage denim jeans M.O.T.H. Vintage. Kupovinom ovih održivih komada odjeće daješ im novi život, dok istovremeno izražavaš svoj stil na ekološki odgovoran način. Fokus ponude bit će na denimu, ali pronaći će se i pokoji komad koji može zaokružiti vaše outfite.

Glazbenu pozadinu osigurat će DJ Frx.

Filteraj | Author: Filteraj, Petar Santini Lori Brnčić foto: Filteraj, Petar Santini Filteraj | Author: Filteraj, Petar Santini Filteraj foto: Filteraj, Petar Santini

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.