Najave 16. prosinca 2020.

Low&Slow - nova adventska ponuda Đurine Hiže

1/2
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Nikola Božić, vlasnik Đurine Hiže i mobilnog branda Reshetka, u proljetnom lockdownu vrlo se brzo snašao i zajedno s obitelji i kolegama osmislio novi program Deda ide po svetu. Pripremali su domaće delicije, a okupili i ponudu ostalih OPG-ova, i vozili ih kupcima u sve krajeve Hrvatske.

Nikola je od proljeća prešao 100.000 kilometara, no osim dostave domaćih proizvoda velika mu je želja i educirati ljude o pripremi mesa. Zato njegovi kupci dobivaju i mnoštvo usmenih savjeta za kvalitetnu pripremu, a rado će podijeliti i poneki trik. 

Slasna rebarca i janjeće koljenice stižu na vaš blagdanski stol

Za blagdansko vrijeme pripremio je, u okviru projekta Deda ide po svetu i dodatni program Low&Slow,  koji će zasigurno privući ljubitelje mesnih specijaliteta. Meso se priprema vrlo sporo na niskoj temperaturi, na indirektnoj vatri oko 100 °C, što mu daje poseban okus, miris dima, sočnost i jedinstvenu aromu. Budući da se dostavom gotove hrane gubi dio kvalitete, Nikola se odlučio za dostavu polugotovih, vakumiranih proizvoda.

 | Author: Promo foto: Promo

Orginalan blagdanski dar

Možete ih dovršiti kod kuće za svega 10 minuta, samo ih je potrebno zagrijati u pećnici, na tavi ili na grillu. U ponudi se nalaze svinjska rebrica, pulled pork i janjeće koljenice - sve spravljeno u smokeru, a u pripremi su i juneća rebra (short ribs). Osim za kućne gušte, mesni paketić možete poslati i kao originalan blagdanski dar prijateljima i poslovnim partnerima ili organizirati virtualno druženje i razmjenu iskustava uz pripremu sočnih zalogaja.

Svoje znanje i iskustvo Nikola odnedavno dijeli i na praktičnim predavanjima i radionicama  visoke škole Aspira. Kao gost predavač studentima treće godine programa Gastronomija, a u okviru modula Kuhinje Svijeta prenosi svoje bogato znanje o street foodu. Otkrio je i novi interes za “smokanu” hranu, a puno mu pomaže i Peter Hajdu, slovenski pit master i međunarodni sudac na svjetskim barbeque natjecanjima, čijim bi stopama želio i sam krenuti. 

Sve informacije o mjestima dostave navedenih prefinoća, no i burgera i ostale ponude, možeš pogledati na FB/durinahiza, ili poslati svoj upit na e-mail: dedaideposvetu@gmail.com

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.