Najave 09. studenoga 2016.

Meat & Grill Boutique nastavlja fantastičan chefovski niz: Mannucci, Udovičić - Pažanin!

Udovičić
1/6
foto: Domagoj Jakopović Ribafish
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon velikih kulinarskih imena domaće gastro scene Gregorija Mannuccija i Ante Udovičića, slijedeće u nizu gostovanja pop up chefova u sklopu jesensko-zimskog programa Meat & Grill Boutiquea u Hondlovoj 2, ovog petka, 11. studenog na samo Martinje, je omiljena zvijezda kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj Ivan Pažanin.

Chef trogirskog restorana Don Dino, tako će u petak s početkom u 19 sati predstaviti svoj maštoviti menu iz bogate ponude Beef shopa i u Meat & Grill Boutiqueu gostima priuštiti pravi gastro spektakl i za one najizbirljivije.

Obzirom da je broj rezervacija ograničen, svoje mjesto za još jednu u nizu večera s nekoliko probranih sljedova po cijeni od 250 kuna, koje se ne propuštaju, i uz pripadajuća vina koja stoje dodatnih 150 kuna, mogu se rezervirati na broj 092 320 9188, ili na službenoj stranici, gdje možete saznati sve novosti iz ponude Meat & Grill Boutiquea.

Ivan Pažanin | Author: Tomislav Miletić/Pixsell foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Također, na istoj se stranici možete informirati i o detaljima nove večere za pamćenje, ovaj put prema ideji vrhunskog chefa Ivana Pažanina.

Za sve one koji još nisu posjetili ove tematske večere, pogledajte u galeriji kako je izgledala prošlotjedna večera chefa Ante Udovičića iz splitske Paradigme!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.