Najave 16. travnja 2024.

Miss Strawberry divna je nova torta Tee Mamut i slastičarnice O'š kolač

tea mamut, oš kolač, Miss Strawberry
Slastičarka Tea Mamut ponosno predstavlja Miss Strawberry - divnu bezglutensku tortu od jagoda
foto: Facebook @Oš kolač
Torta Miss Strawberry je bez glutena, a sadrži biskvit s citrusima i bademima, kremu od jagode i mouse od grčkog jogurta... Wow!

Omiljena slastičarka Tea Mamut i njezina splitska slastičarnica O'š kolač mogu biti ponosni na svoju novu slasticu – sezonsku tortu od jagoda, koja je k tome bez glutena! Novu tortu predstavili su jučer na društvenim mrežama, a svim sladokuscima iste su sekunde narasle zazubice te su je poželjeli kušati među prvima.

tea mamut, oš kolač, Miss Strawberry | Author: Facebook @Oš kolač Miss Strawberry foto: Facebook @Oš kolač Tea Mamut Možda vas zanima... Tea Mamut: "Za Uskrs radim lagani proljetni desert, tiramisu s jagodama" Špajza

Prefina bezglutenska torta

"Arivali nam topli dani, a s njima i sezona jagoda! Ova gluten free torta sadrži citrusni biskvit s bademom, kremom od jagode i mousseom od grčkog jogurta", tim su riječima iz slastičarnice O'š kolač najavili svoju novu slasticu u kojoj, srećom, mogu uživati i oni koji su alergični ili pak osjetljivi na gluten.

tea mamut, oš kolač, Miss Strawberry | Author: Facebook @Oš kolač Miss Strawberry foto: Facebook @Oš kolač

Maštovite slastice Tee Mamut

Maštovite slastice Tee Mamut već svi dobro poznajemo od slavnog kolača Šjor Limun preko Splićanke i Čikolate pa sve do već kultnih cimet rolica i Teina mramornog kolača te brojnih vrhunskih torti… ma sve bismo probali s njihova slatkog menija! A posebno ovu novu tortu u kojoj će posebno guštati svi kojima su jagode najdraže voće.

Kolač od badema i rogača by Tea Mamut Možda vas zanima... Sočni kolač s rogačem po receptu Tee Mamut Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.