Najave 22. listopada 2025.

Molino u Kaptol centru ima nove jesenske pizze – s bučom, vrganjima i smokvama

molino pizze
Molino pizza s bundevom
foto: Press
Slasna jesen čeka nas u Molino Pizza & Baru - od novih sezonskih pizza, preko fora deserata pa sve do Pizza Masters večeri na kojima sudjeluju poznat gastro blogeri

Ako ti treba novi razlog za izlazak u grad, jesen u Molino Pizza & Baru u Kaptol centru mogla bi ti donijeti upravo to, i više od toga. Ova oaza napolitanskih pizza u centru Zagreba donosi novu sezonsku slasnu ponudu pizza koju predvode 3 pizze inspirirane jesenskim namirnicama, kao i autorske slastice te serijal Pizza Masters večeri u kojima sudjeluju neka od najpoznatijih lica domaće blogerske gastro scene.

molino pizze | Author: Press Pizza roast beef + smokve foto: Press

molino pizze | Author: Press Nove sezonske pizze u Molinu foto: Press

3 pizze koje mirišu na jesen

Molino je lansirao 3 nove sezonske pizze koje spajaju napolitansku tradiciju, lokalne sastojke i ozbiljnu dozu foodie maštovitosti:

  • Vrganji – fior di latte, krema od crnog tartufa, vrganji, kozji sir i bresaola
  • Buča – krema od buče, dimljeni sir, fior di latte, panceta, pečena buča, špinat i sjemenke nara
  • Roast Beef & smokve – krema od hrena, roast beef, fior di latte, pekmez i svježe smokve, rikola

molino pizze | Author: Press Novi deserti u Molinu foto: Press molino pizze | Author: Press Novi deserti u Molinu foto: Press

molino pizze | Author: Press Novi deserti u Molinu foto: Press

Dolce Torte u Molino stilu

Na slatkom frontu, Molino je udružio snage s Juricom Marićem i njegovim timom iz proizvodnje slastica Dolce Torte koji potpisuju novu liniju monoporcija. Marić slastice radi kao mala umjetnička djela – s naglaskom na top namirnice, znanje i puno karaktera u svakom zalogaju. Posebno se izdvajaju:

  • Pistacija & malina – klasik u novom ruhu
  • Teranino monoporcija – tamna čokolada, višnja i gel od Aura Teranina

Jesenski jelovnik zaokružuje pažljivo birana vinska karta s domaćim, talijanskim i francuskim etiketama, a kokteli – klasični i autorski – pružaju idealnu točku na "i" svakom posjetu.

aperitivo @molino Možda vas zanima... Odsad na talijanski aperitivo idemo u - Molino Recenzije

Untitled design - 3 | Author: Zrinka Ferina Jesen u Molinu foto: Zrinka Ferina Untitled design - 2 | Author: Zrinka Ferina Jesen u Molinu foto: Zrinka Ferina

U studenome starta Molino Pizza Masters

Ljubitelji pizze, imamo super vijesti za vas iz Molina: od 3. studenog do 1. prosinca, svakog ponedjeljka od 19 sati, Molino postaje pozornica za Pizza Masters – serijal pizza večeri na kojima poznati će domaći gastro influenceri pripremati vlastite pizza kreacije. Sudjeluju: Domagoj Jakopović Ribafish, Vedran Bošković, Antonia JagodićIgor Jadan i Darko Kontin.

Gosti koji rezerviraju mjesto putem Molino društvenih mreža moći će kušati pizze, glasati za favorita i družiti se s kreatorima. Pobjednička pizza ući će na Molino jelovnik do kraja godine. Detalji o sudjelovanju i rasporedu bit će objavljeni na Molino Instagramu u petak, 24. listopada – prati da ne propustiš!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.