Ako ti treba novi razlog za izlazak u grad, jesen u Molino Pizza & Baru u Kaptol centru mogla bi ti donijeti upravo to, i više od toga. Ova oaza napolitanskih pizza u centru Zagreba donosi novu sezonsku slasnu ponudu pizza koju predvode 3 pizze inspirirane jesenskim namirnicama, kao i autorske slastice te serijal Pizza Masters večeri u kojima sudjeluju neka od najpoznatijih lica domaće blogerske gastro scene.
Pizza roast beef + smokve
Nove sezonske pizze u Molinu
3 pizze koje mirišu na jesen
Molino je lansirao 3 nove sezonske pizze koje spajaju napolitansku tradiciju, lokalne sastojke i ozbiljnu dozu foodie maštovitosti:
- Vrganji – fior di latte, krema od crnog tartufa, vrganji, kozji sir i bresaola
- Buča – krema od buče, dimljeni sir, fior di latte, panceta, pečena buča, špinat i sjemenke nara
- Roast Beef & smokve – krema od hrena, roast beef, fior di latte, pekmez i svježe smokve, rikola
Novi deserti u Molinu
Novi deserti u Molinu
Novi deserti u Molinu
Dolce Torte u Molino stilu
Na slatkom frontu, Molino je udružio snage s Juricom Marićem i njegovim timom iz proizvodnje slastica Dolce Torte koji potpisuju novu liniju monoporcija. Marić slastice radi kao mala umjetnička djela – s naglaskom na top namirnice, znanje i puno karaktera u svakom zalogaju. Posebno se izdvajaju:
- Pistacija & malina – klasik u novom ruhu
- Teranino monoporcija – tamna čokolada, višnja i gel od Aura Teranina
Jesenski jelovnik zaokružuje pažljivo birana vinska karta s domaćim, talijanskim i francuskim etiketama, a kokteli – klasični i autorski – pružaju idealnu točku na "i" svakom posjetu.
Jesen u Molinu
Jesen u Molinu
U studenome starta Molino Pizza Masters
Ljubitelji pizze, imamo super vijesti za vas iz Molina: od 3. studenog do 1. prosinca, svakog ponedjeljka od 19 sati, Molino postaje pozornica za Pizza Masters – serijal pizza večeri na kojima poznati će domaći gastro influenceri pripremati vlastite pizza kreacije. Sudjeluju: Domagoj Jakopović Ribafish, Vedran Bošković, Antonia Jagodić, Igor Jadan i Darko Kontin.
Gosti koji rezerviraju mjesto putem Molino društvenih mreža moći će kušati pizze, glasati za favorita i družiti se s kreatorima. Pobjednička pizza ući će na Molino jelovnik do kraja godine. Detalji o sudjelovanju i rasporedu bit će objavljeni na Molino Instagramu u petak, 24. listopada – prati da ne propustiš!