Najave 21. prosinca 2016.

Na Gruntu: Tomislav Špiček sprema iznenađenje!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Na zagrebačkom adventu postoji kućica drugačija od sviju, dom pravoj gruntovskoj hrani – fest stisnutim čvarcima, bunceku sa zeljem, kobasama, špeku, siru&vrhnju i odličnom kuhanom vinu!

Svakoga dana na granici Europskog i Jelačićevog trga kućica zrači neodoljivom toplinom i ljepotom dok te mirisima privlači da zastanete i probate najbolju domaću klopu. Čuvaju je pesek Rexy i mačkec Sivko koji se neizmjerno raduju svakom gostu.

 | Author: Promo foto: Promo

Kuhaju se u njoj izvorne kobasice - češnjovke, debrecinke ili kranjske napravljene vrijednim rukama domaćih mesara iz okolice Zagreba, a umjesto vode teče vrhunsko kuhano vino spravljeno po posebnoj recepturi bez aditiva i konzervansa.

 | Author: Promo foto: Promo

Kako bi vam pružila potpuni ruralni doživljaj, kućica svoju stalnu ponudu povremeno obogati i drugim seoskim specijalitetima poput friško skuhane sarme, hladetine, vruće bučnice ili prave poslastice za najveće gastroljupce - otkoštenog odojka.

Uz ovu, kućica u sebi skriva još mnogo priča. Na vama je da ih otkrijete. To je vaša i naša kućica #NaGruntu

   | Author: Promo foto: Promo

 

Svoju adventsku kućicu Gruntovci su smjestili na sjevernoj strani Trga Bana Jelačića, a na Tomislavcu je njihova kućica #NaGruntu, prva desno od pozornice.

Želite li stvarno nešto domaće, navratite na Grunt. Danas za vas specijalno iznenađenje priprema veliki chef Tomislav Špiček, od 16.00 na Trgu bana Jelačića! Vidimo se...

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.