Špajza 05. prosinca 2016.

Zimsko kuhano vino - Advent na najvišem nivou!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Priča o Zimskom kuhanom vinu krenula je od želje da se promrzlim gostima u zimskim mjesecima ponudi okrepljujući napitak uz kojeg se neće samo ugrijati nego i uživati u svakom gutljaju...

Zimsko kuhano vino jedinstveni je proizvod u Hrvatskoj koji nudi kvalitetno crno i bijelo kuhano vino, odnosno crni cabernet sauvignon te bijeli chardonnay.

 | Author: TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co. foto: TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co.

Vino je u proizvodnji termički obrađeno te aromatizirano klinčićem, cimetom, vanilijom i narančom. Budući da je već kuhano i ohlađeno pakirano, priprema je iznimno jednostavna.

Vino je potrebno zagrijati na temperaturi od 45 do 50 stupnjeva Celzijusa i samim time je spremno za konzumaciju.

 | Author: TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co. foto: TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co.

Prepoznatljivost brenda je uz kvalitetu i u ambalaži koja je nositelj Red Dot nagrade za dizajn ambalaže 2015. godine.

Dizajn ambalaže potpisuje dizajnerica Romana Kajp, a u Zimskom kuhanom vinu može se uživati na zagrebačkom adventu te adventu u Zadru, Splitu i Dubrovniku i u mnogim lokalima širom Hrvatske.

 | Author: TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co. foto: TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co.

Sve detalje potražite na facebook stranici i uživajte u divnom toplom napitku!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.