Najave 27. lipnja 2024.

Na Temu aplikaciji pronašli smo ovu praktičnu zdjelu za manje od 1.5 eura

temu zdjela
Temu zdjela osvojila je brojne kuharice i kuhare
foto: Temu
Zdjela koju smo pronašli na aplikaciji Temu stoji samo 1.47 eura, a istodobno služi za ispiranje i cijeđenje riže, grahorica, sitnog voća i povrća... Do sada ih je prodano više od 100.000!

U posljednje vrijeme svi kao da smo u misiji pronaći što korisnije kuhinjske aparate, posuđe i pribor, i još k tome i za što manje novca. Sve više Hrvatica i Hrvata u toj misiji okreće se Temu aplikaciji koja nudi uistinu povoljne stvari.

OK, te povoljne stvari nisu baš uvijek i najbolje, ali mi smo uspjeli pronaći genijalnu, jako praktičnu zdjelu za ispiranje povrća, riže, grahorica… koja se uistinu ističe među raznim zdjelama i cjedilima. Isprobali smo je i definitivno je zaslužila mjesto u našoj kuhinji koje nikada neće izgubiti. Inače, na Temu aplikaciji do sada je prodano više od 100.000 ovakvih zdjela!

temu zdjela | Author: Temu Praktična Temu zdjela foto: Temu

U isto vrijeme i zdjela i cjedilo

Čak bismo ovu Temu zdjelu ponijeli sa sobom ponijeli i na ljetovanje, eto koliko nam se sviđa i koliko je praktična! Odlična je za ispiranje riže, grahorica, žitarica, bobica, sitnog povrća, ali i krupno povrće uživa dok se u njoj ispire.

Zdjela koju smo pronašli na Temu aplikaciji uživo izgleda manje nego što smo dobili dojam na fotografiji i ne djeluje tako elegantno kao na fotografijama, no uistinu je praktična i odlično služi svojoj namjeni.

temu zdjela | Author: Temu Temu zdjela foto: Temu

Temu zdjela jako je praktična

Dio posude nema rupice i u njemu se zadržava voda kojom ispiremo namirnice, a drugi dio posude ima rupice kroz koje tu istu vodu, nakon ispiranja, možemo ocijediti. Odlična fora! Više nam za ispiranje povrća, voće i žitarica ne treba i zdjela i sito, odnosno cjedilo, dovoljno je nabaviti ovu praktičnu Temu posudu za ispiranje povrća.

Informacije radi, u ovoj Temu posudi može se odjednom isprati 2 šalice riže, dakle i nije toliko malena.. A kako funkcionira pogledaj i u videu.

A ako ti se svidjela ova zdjela, potraži je na Temu aplikaciji...

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.