tips & tricks
Pronađeno 120 rezultata za tag „
tips and tricks
”
super savjeti
Poslušaj iskusne chefove i oguli češnjak bez muke
Češnjak ti je omiljena namirnica, no živcira te što se teško guli? Poslušaj savjete iskusnih chefova i to više neće bit…
korisni savjeti
Zašto je špinat bolje skuhati, a brokulu ne?
Neko povrće puno je hranjivije i zdravije sirovo, dok drugo oslobađa više blagotvornih sastojaka kada je termički obrađ…
Najbrži način
Savršen pečeni krumpir iz mikrovalne pećnice
Za samo desetak minuta uživaj u pahuljastom krumpiru koji, uz dodatak maslinova ulja i soli, može imati savršeno hrskav…
Tips & Tricks
Trikovi i recept za najsočnije šampinjone iz tave
Saznaj kako pripremiti sočne i savršeno pečene šampinjone u tavi...
super savjeti
Znaš li što (ne) smiješ kuhati u posuđu od inoxa?!
Idući put kada posegneš za svojom omiljenom tavom ili loncem od nehrđajućeg čelika, odnosno inoxa, sjeti se ovih savjet…
top savjeti
Uz ovih 5 pravila tvoja mesna štruca bit će savršena!
Ako ti je za nedjeljni ručak na meniju mesna štruca, svakako se drži ovih 5 zlatnih pravila...
super savjeti
Ulje iz riblje konzerve se ne baca, za to imamo jako ukusne razloge!
Ulje iz riblje konzerve puno je okusa, i zato ga treba iskoristiti za oplemenjivanje okusa brojnih jela
tips & tricks
Kako zamrznuti višak keksa od blagdana
Ako ti je već pomalo dosta keksa od proteklih blagdana, možeš ih zamrznuti pa izvaditi kad ih se zaželiš... Donosimo su…
Tips & Tricks
Doznaj kako produljiti svježinu đumbira
Zimi nam je super saveznik zdravlja, od čajeva do smoothieja... Nauči kako produljiti svježinu ovog aromatičnog sastojka
Tips & Tricks
Kako savršeno očistiti mikrovalnu bez ribanja
Čišćenje mikrovalne ne mora biti gnjavaža. Uz pomoć limuna, octa ili sode bikarbone, možeš brzo i lako ukloniti masnoću…
zima na žlicu
DOSJE SARMA Kako da baš uvijek bude najbolja!
Možeš li zamisliti zimu, a da sarma nije na stolu? Mi nikako ne možemo. I zato na jednom mjestu donosimo sve najbolje s…
da, istina je...
Snaga okusa češnjaka ovisi o tehnici kojom ga režeš
Svaki oblik češnjaka ima svoje mjesto u kuhinji ako znaš kada i kako ga koristiti. Od suptilnog začina do intenzivne ar…
slastičarske tajne