savjeti Paula Hollywooda Nema dobrog prhkog tijesta bez čiste pećnice! Uz ove savjete slavnog pekara i slastičara Paula Hollywooda tvoje prhko tijesto neće više nikad puknuti, bit će jako uk… Špajza
upute korak po korak Kako tostirati lješnjake u 3 brza i jednostavna koraka Tostirani lješnjaci puno su aromatičniji od sirovih, te slasticama daju poseban okus. Za njihovo tostiranje, potrebno j… Špajza
sigurnost prije svega Kako flambirati bez da zapalimo kuhinju Flambiranjem jelu dodajemo divne okuse, no kako je riječ o relativno opasnoj kulinarskoj tehnici donosimo savjete chefo… Špajza
za ljubitelje tjestenine Ovo je najsvestraniji oblik tjestenine. I vjerojatno ga već imaš doma Ne moraš imati šest vrsta tjestenine u smočnici. Dovoljan je jedan oblik koji funkcionira u svemu - od lagane šalše do … Špajza
Tips & Tricks Kako unaprijed napraviti šlag, a da ne ispadne tužno U kuhinji postoji nekoliko istina koje se ne preispituju. Prva: nitko ne voli kad desert zakasni. Druga: šlag u spreju … Špajza
OPREZ! Pranje ovih 6 namirnica prije kuhanja jako je opasno! Ovih 6 namirnica nikad ne bismo smjeli prati prije kuhanja, stručnjaci upozoravaju i objašnjavaju zašto... Špajza
da dulje ostanu fini Kako pravilno zapakirati božićne kekse? Keksi će biti odličan poklon, ako ne pogriješiš u skladištenju i pakiranju za van. Imamo nekoliko savjeta za tebe! Špajza
super savjeti Slavni chefovi otkrili tajne najboljeg pečenog krumpira Slavni chefovi Gordon Ramsay, Jamie Oliver i Nigella Lawson otkrivaju male tajne pomoću kojih pripremaju najhrskaviji p… Špajza
SLASNE TAJNE Zaboravi sve što znaš o prokulicama - ovaj trik ih pretvara u slasnu senzaciju! Chefovi otkrivaju: Ovo je trik za savršeno hrskave prokulice baš svaki put (i smiješno je jednostavno) Špajza
super trikovi Trikovi s čokoladom koji će ti dobro doći ovih dana Čokolada je većini omiljena (slatka) namirnica, no treba paziti ne određene detalje kad koristiš čokoladu u pripremi sl… Špajza
Imamo rješenje Zašto je sotirani špinat gorak i kako to popraviti Da, znamo, gorki špinat je prava okusna noćna mora. Ali... Uz nekoliko jednostavnih trikova, ovo povrće može postati pr… Špajza
super savjeti Znamo kako sačuvati okus i svježinu kave u zrnu Mali vodič kroz svijet kave u zrnu... Špajza
Pametan miks 5 sastojaka koji ti potajno kvare smoothie Ne, nije svaki smoothie automatski zdrav samo zato što ga piješ iz staklenke s metalnom slamkom. Neki sastojci mogu ti … Špajza
Kulinarski as iz rukava Otkrij zašto je bolje kuhati s rajčicama iz limenke Iako zvuče zdravije, svježe rajčice često su okusno razočaranje. Otkrivamo zašto konzervirane rajčice često pobjeđuju i… Špajza