super savjeti Ovo su najčešće pogreške u kuhanju, otkrij kako ih izbjeći Izbjegni neke od najčešćih pogrešaka prilikom kuhanja i postani (još) bolji amaterski kuhar Špajza
Bez greške... Kako ispeći sočna pileća prsa baš svaki put Samo 30 minuta salamure (i malo strpljenja) dijeli te od sočnih, savršeno pečenih pilećih prsa 40' 15' 1 Recepti
super savjeti Kako savršeno očistiti masne kuhinjske pločice i fuge Kada ste zadnji put očistili pločice ili kuhinjsku oblogu, pogotovo na području uz štednjak? Ako nisi dugo, isprobaj na… Špajza
super savjeti Kako brzo očistiti trešnje od koštica? Imamo super trik! Osim činjenice da je ovaj trik jednostavan i brz, trešnje očišćene od koštica će izgledati ljepše i dobro će ti doći pr… Špajza
Tips & Tricks Kako sačuvati jagode da ne propadnu nakon 3 dana Jagode ne propadaju zato što su loše nego zato što su osjetljive. Uz ove trikove nauči ih čuvati tako da zadrže okus, b… Špajza
super savjeti Ovih 6 namirnica nemoj držati u vratima hladnjaka! Dostupno ne znači sigurno. Vrata hladnjaka nisu ono što ti se čini — za neke su namirnice upravo točka kvarenja. Nauči … Špajza
kao da je tek pečen Kako čuvati kruh da što dulje ostane ukusan i mekan Bez plijesni bez razočaranja kad otvoriš vrećicu... Evo kako čuvati kruh – domaći, kupovni, rustikalni ili tostirani – … Špajza
bez kompromisa Salatu s piletinom nemoguće je zamisliti bez ovog sastojka Ova osvježena verzija klasične salate s piletinom ima bolji balans i savršenu teksturu. Hrskava je, sočna i prefina, i … Špajza
savjeti slavnog chefa Ovaj način kuhanja šparogama daje najbolji okus Donosimo savjete slavnog chefa za najbolji način pripreme šparoga koji iz ovih zelenih kraljica proljeća izvlači maksim… Špajza
3 važna savjeta Uz ove trikove skuhaj najbolji rižoto ikad! Tajna dobrog rižota krije se u nekoliko jednostavnih trikova. Riži, teksturi i bogatstvu okusa. Kako skuhati savršen ri… 7' 20' 6 Špajza
svestrana... Kad je jelo prekiselo spašava ga - soda bikarbona! Soda bikarbona u kuhinji se najčešće koristi kao zamjena praška za pecivo, no postoji još puno trikova u kuhinji gdje d… Špajza
istražili smo... Zašto svježu mozzarellu nije dobro zamrzavati? Ako voliš dobru teksturu i čisti kremasti okus, evo što trebaš znati prije nego što uopće pomisliš na zamrzavanje mozza… Špajza
super savjeti Ovako Martha Stewart čisti svoj hladnjak Donosimo ti provjerene savjete slavne američke kuharice Marthe Stewart - sigurni smo da će ti olakšati čišćenje hladnja… Špajza
slasno povrće Grilane mahune: zelene, hrskave, gotove za čas Zaboravi kuhanje na pari, grilaj mahune i otkrij novi omiljeni prilog. Ili glavno jelo! 10' 10' 4 Recepti