Najave 31. kolovoza 2018.

Nemojte propustiti najbolje kulinarske radionice u rujnu

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Centar za kulturu prehrane nakon ljetne pauze priprema niz izvrsnih kulinarskih radionica! Sigurni smo da ćete pronaći nešto što vam se sviđa.

Otvaraju se brojne craft pivovare i ponuda je zaista kvalitetna i velika pa bi bilo korisno znati u čemu zapravo uživate. Rješenje za sve pivoljupce s oskudnim znanjem je Mala pivska škola koja je najavljena za ponedjeljak 10. rujna. Uz vodstvo iskusnog predavača isprobat ćete šest različitih craftova i naučiti ponešto o stilovima, okusima, sastojcima, povijesti, ali i sparivanju piva s hranom.

Ako ste ipak od onih koji radije otvore bocu vina, prijavite se na Malu vinsku školu koja će se održati tjedan dana kasnije, 17. rujna. Upoznat ćete različite sorte, utjecaj pojedinih elemenata na konačan okus vina i kušati ih,  a predavač će rado odgovoriti i  na sva pitanja naprednih vinoljubaca. 

 

 | Author: Centar za kulturu prehrane foto: Centar za kulturu prehrane

 

Rujan će biti dobar mjesec i za obožavatelje sushija! U utorak, 11. rujna, moći ćete pripremiti, a potom i pojesti, čak tri vrste sushija.  Ako vas više interesira kuhinja Maroka i privlačno vam zvuče janjeće kuglice s pistacijom u umaku od nara, obavezno se prijavite na kulinarsku radionicu i večeru najavljenu za 18. rujna. 

Centar za kulturu prehrane neće razočarati ni obožavatelje  francuske kuhinje. Već 25. rujna svestrana ekipa za vas priprema sjajnu večer uz klasike poput pite od luka, Quiche Lorrainea i francuske čokoladne torte. 

Srijede su pak rezervirane za one koji vole vegansku kuhinju i raw cakes. Ove će vam dvije radionice biti korisne čak i ako niste vegan ili dosad niste koketirali sa sirovim tortama. Sasvim sigurno ćete proširiti vidike,  pokupiti nekoliko izvrsnih recepata, usvojiti neku novu tehniku, dobiti par ideja za dekoraciju, sve isprobati i otići kući sa simpatičnom diplomom. 

Provjerite raspored za rujan i osigurajte svoje mjesto u kreativnoj kuhinji Centra za kulturu prehrane. Ako ste zainteresirani za Škole kuhanja i slastičarstva, koje se održavaju jednom mjesečno kroz  period od šest ili deset mjeseci, odmah se prijavite. Veliki popust od 50% vrijedi još samo danas! 

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.