Najave 16. listopada 2023.

Novi jesenski azijski specijaliteti na Matsu jelovniku

foto: PR
gastro postao gastro.24sata.hr

Asian fusion restoran Matsu na adresi Domobranska 27, Zagreb od svog je otvaranja postao sinonim za modernu azijsku hranu po pristupačnim cijenama, a sada su u svoj jelovnik uvrstili zanimljive novitete kojima najavljuju jesenski jelovnik. 

Za one koji ručak ili večeru vole započeti laganom i osvježavajućom kombinacijom, neka vaš izbor budu nova riblja predjela. Losos tartar napravljen od sitno sjeckanog filea lososa kombiniran s kremastim avokadom, lososovom ikrom, umakom od yuzua i citrusa, te hrskavim krekerima od riže i kozica, stvara pravu harmoniju okusa i tekstura. Ako želite eksperimentirati s malo drugačijim okusima, tuna tartar će vas osvojiti na prvi zalogaj. File tune uparen s umakom od zvjezdastog anisa, hoisin umakom i cimetom, poslužen s hrskavim krekrima od riže i kozica, pravo je jesensko remek (d)jelo koje će vas oduševiti. 

 | Author: PR foto: PR

Na Matsu jelovniku našla su se i topla jela na žlicu u obliku Miso Pork Ramena i Miso Salmon Ramena. Miso Pork Ramen kombinira miso juhu s glaziranom svinjetinom, udon rezancima i mungo klicama. Svaki zalogaj otkriva složene slojeve okusa i tekstura, pružajući autentično iskustvo ramena na najvišem nivou. Za ljubitelje morske hrane, tu je Miso Salmon Ramen, savršena ravnoteža između miso juhe i sočnog lososa u tempuri, uz udon rezance i mungo klice.  

I za kraj, ali nikako manje važno, Matsu je u ponudu uvrstio i crne bao bunse ispunjene grillanim kozicama, svježim povrćem i pikantnim umakom – Bao Buns Ebi  

 | Author: PR foto: PR

Nova jela pružaju izvanredno iskustvo egzotičnih okusa uz zanimljive namirnice koje se sezonski izmjenjuju pa možemo samo reći kako će jesen u Matsu restoranu biti vrlo ukusna! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.