Najave 20. svibnja 2024.

Noviteti iz Fisherije

gastro postao gastro.24sata.hr

Već dobro poznatih jedanaest sushi2go Fisherijinih boxeva dobiva svoje pojačanje. I to kakvo pojačanje!

Mladi ali izuzetno iskusni Fisherijini sushi majstori kreirali su i javnosti ponudili nova tri interesantna i nesvakidašnja boxa koji će sigurni smo, naići na veliko zanimanje ljubitelja ovakve hrane.

 | Author:

Tako će kupci od sada u svih osam poslovnica Fisherije moći pronaći Spicy tuna box koji se sastoji od hasomaki tuna rolice (sushi riže omotane algom i punjene komadićima tune te uramaki soicy tuna tartar rolice (alge omotane sushi rižom te punjene tunom, sriracha ljutim umakom i sezamovim uljem).

Izvrsna je to vijest za sve one kojima je proteklih mjeseci nedostajao tuna box, a sada je usavršen i ponuđen u još boljoj varijanti.

Upravo zato mnoge će sigurno razveseliti i povratak Vege boxa, koji sadrži uramaku tofu rolicu (algu omotanu sushi rižom i punjenu dimljenim tofuom, tikvicom u temputi i vege spicy majonezom), kao i hasomaki krastavac rolicu.

 | Author:

Oni koje je Fisherijin chef's box kupio na prvu također će doći na svoje. Dolazi u uvećanoj varijanti i to s novom interesantnom rolicom kakvu nemate prilike baš svugdje probati. Riječ je o nigiri gunkanu (tartaru od pečenog lososa položenom na suhi rižu te obložen svježim krastavcem), uz već dobro poznate Sake ebi i spicy sake rolice.

Svi novi sushi boxevi u ponudi su od danas u svim Fisherijinim poslovnicama.

Ali to nije sve!

Osim toga u ponudu je došla i još jedna salata koja će zbog svog nutritivno bogatog, a zdravog sastava biti idealna za svakodnevni gablec.

 | Author:

Dosadašnjoj salati od tune te lososu s krumpir salatom, u ponudu jela za van Fisherijin će tim uskoro dodati salatu s kozicama koja sadrži, pržene kozice, zelenu romana salatu. Mrkvu, mješavinu sushi riže i crne venera riže – prvi certificirani hibrid talijanske bijele i azijske crne riže uzgojene u Italiji.

Salata u prodaju izlazi 27.svibnja.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.