Najave 02. kolovoza 2024.

Odlična ponuda i atmosfera na Burger Festivalu Omiš!

Burger Festival Omiš
Burger Festival Omiš
foto: Marko Mrkonjić
Na Burger Festivalu u Omišu u sočnim burgerima i osvježavajućim koktelima uživa se tik uz more, u Parku Borići. Festival je počeo jučer, a traje do 12. kolovoza

Sa zalaskom sunca uz fini maestral brojni su Omišani i njihovi gosti bili vidno oduševljeni ponudom i atmosferom u Parku Borići gdje se smjestilo 8 kućica s kojih su se u četvrtak 1. kolovoza već od 16 sati počeli širiti zamamni mirisi sočnih i moćnih burgera koje spremaju poznati chefovi i gastro čarobnjaci iz cijele Hrvatske. Počeo je prvi Burger Festival Omiš!

Burger Festival Omiš Možda vas zanima... Chefovi bruse noževe, Omiš dobiva Burger Festival! Najave

Burger Festival Omiš | Author: Marko Mrkonjić Burger Festival Omiš foto: Marko Mrkonjić

Poznata imena i omiljeni burgeri

Tik uz more usidrili su se tako: Institut za burgere by Mate Janković, Chef’s burger by Ivan Pažanin, RougeMarin chefa Marina Medaka, Thai Thai, Oui Chef on Wheels chefa Vedrana Stojanca, Beg’s Plant Based, Ginglebells i Central Bar.

Svaka od kućica mali je gastronomski i hedonistički raj za sebe, a savršen ljetni miks zaokružuju autorski kokteli, idealno ohlađeno pivo, vrhunska vina i bogat izbor ostalih pića.

Burger Festival Omiš | Author: Marko Mrkonjić Burger Festival Omiš foto: Marko Mrkonjić

Posjetitelji su već na otvaranju radosno komentirali bogatstvo okusa u svakom zalogaju Pažaninove Crispy Kapule, mogli su se čuti uzdasi zadovoljstva kod onih koji su odabrali Jankovićev Pepper Jack.

I domaći i stranci su s velikim veseljem dočekali RougeMarinove kreacije, posebice Omiškog pirata. Egzotični okusi Pad Thai burgera na kućici Thai Thai oduševili su i mlado i staro, a chef Vedran Stojanac bio je ponosan vidjevši kako brojni gosti iskreno uživaju u njegovom burgeru Nima tice do prasice.

Eduard Beg je i ovaj put oduševio svojim inovacijama burgera od namirnica biljnog porijekla, te je tako njegov Truffler odmah dobio nove obožavatelje.

Burger Festival Omiš | Author: Marko Mrkonjić Burger Festival Omiš foto: Marko Mrkonjić Burger Festival Omiš | Author: Marko Mrkonjić Na Burger Festivalu Omiš ne koristi se jednokratna plastika foto: Marko Mrkonjić

Ima se čime nazdraviti

Odlično raspoložena ekipa na Ginglebells kućici i ovaj je put oduševljavala svojim bogatim izborom koktela, među kojima ovog ljeta s punim pravom zvjezdani status drže njihovi Yuzu Collins, Basil Smash i Passionfruit Mojito.

Osim raznovrsne i bogate ponude gurmanskih burgera i koktela, posjetitelje Burger festivala Omiš očekuje i odlična atmosfera uz nastupe pomno biranih DJ-eva. Burger Festival Omiš traje do 12. kolovoza, a radno vrijeme je radnim danom od 16 sati do ponoći, a vikendom od 16 sati do 1 sat iza ponoći.

Burger Festival Omiš | Author: Marko Mrkonjić Burger Festival Omiš foto: Marko Mrkonjić Burger Festival Omiš | Author: Marko Mrkonjić Burger Festival Omiš foto: Marko Mrkonjić

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.