Najave 27. rujna 2022.

Novo hit mjesto zove se OMNI - ovaj experience bar pobudit će sva tvoja osjetila

OMNI će nuditi street food specijalitete iz raznih krajeva svijeta foto: OMNI experience bar
gastro postao gastro.24sata.hr
Iako „experience bar“ nije nešto što svakoga dana izgovaraš, nije teško pogoditi ili naslutiti o čem se radi. Sva će tvoja osjetila biti nagrađena u ovom novom zagrebačkom prostoru…

Experience bar OMNI otvara svoja vrata na samom kraju rujna, a ovaj poseban i divan prostor moramo prvom prilikom posjetiti. Kad pročitaš o kakvom se mjestu radi, sigurni smo da ćeš i ti misliti isto. Prostor u kojem se nalazi bar pomno je osmišljen, a to se vidi na svakom koraku, kao i u atmosferi kojom odiše. Ovo nije jedan od u posljednje vrijeme popularnih svijetlih, prozračnih prostora, a upravo je u tom njegova čar.

Naime, upravo zbog takvog uređenja, ostavlja dojam da si – ovisno kamo pogledaš – odjednom na raznim dijelovima svijeta, kao da je nespojivo spojeno na potpuno neprimjetan način. Upravo će takva biti i ponuda OMNI experience bara.

 | Author: OMNI experience bar Ambijent je specifičan i uistinu budi osjetila foto: OMNI experience bar

Experience barovi su inače svjetski popularan koncept ugostiteljske ponude koji je sve češći u svjetskim metropolama. Prvi put sada će svoje mjesto dobiti i u hrvatskoj metropoli. Ideja je pobuditi sva osjetila posjetitelja. 

Street food sa svih strana svijeta

U vrhunsku ponudu uvrštena su jela street food kuhinja različitih strana svijeta – sushi, tacosi, bao buns i brojne druge delicije. Naći će se tu jednako raznolika ponuda i piva, vina, koktela po receptima koktel-majstora, te posebno kave koju će raditi iskusni baristi, a moći ćeš uživati i u nargili.

 | Author: OMNI experience bar Po nešto za svako nepce! foto: OMNI experience bar

"Ideja za ovo mjesto došla je od naše želje za nečim potpuno novim u gradu. Htjeli smo spojiti više vrsta ponude i kad se nikako nismo mogli odlučiti za jednu shvatili smo da želimo ponuditi svojim gostima sve. Iz toga naravno dolazi i ideja za ime OMNI=sve. Iz toga dalje proizlaze ideje i dolazimo do experience bara, jer našu ponudu ne možemo svrstati u "bar" ili "restoran" već želimo svojim gostima pružiti zaokruženo iskustvo koje potiče sva njihova osjetila," ističe Dragan Martinović, vlasnik Omnija. 

Sve u svemu, u ovaj experience bar moći ćeš svratiti na ručak, večeru ili samo popiti kavu, zabaviti se uz koktel ili opustiti uz mirisnu nargilu. Svatko bi u Omniju mogao naći, čini se, nešto za sebe, a jednako su tako svi dobrodošli. 

"Želimo se voditi imenom, dakle dobrodošli su svi koji žele iskusiti nešto novo i drugačije," kaže Martinović.

OMNI experience bar pronaći ćeš u Turininoj 5, u Novom Zagrebu. Svoja će vrata otvoriti u četvrtak, 29. rujna, a veliko otvorenje trajat će čak tri dana, tijekom kojih ćeš moći doživjeti cjelokupnu ponudu ovog zabavnog i originalnog mjesta. 

Možda vas zanima... Zagrebački Balkan Express ne vozi te nikamo, ali će te dobro nahraniti! Špajza Možda vas zanima... Koliko su društvene mreže uistinu ključne za odabir restorana? Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.