Najave 22. ožujka 2024.

Oreo keksi dobili novi okus omiljenih churrosa

oreo churros
Uskoro stiže novi Oreo, s okusom churrosa! foto: Instagram @Oreo
gastro postao gastro.24sata.hr
Limitirano izdanje Oreo keksa s okusom churrosa u prodaju stiže idući tjedan, a fanovi nestrpljivo broje dane

Omiljeni Oreo keksi svako malo dolaze u nekom limitiranom izdanju posebnog okusa, a ovih dana doznali smo i novi okus slavnih keksa.

Ovaj put riječ je o okusu – churrosa, omiljene španjolske pržene slastice. Oreo Churros su zlatnosmeđe boje (baš poput 'pravih' churrosa), a krema ima i okus churrosa.

Oreo Cotton Candy Možda vas zanima... Oreo keksi dobili ljetnu verziju – okus šećerne vate vraća u djetinjstvo! Najave oreo, prženi oreo Možda vas zanima... Prženi Oreo keksi su slastica koja oduševljava Špajza

Kreativna verzija omiljenih churrosa

Fanovi već broje dane do puštanja u prodaju novog limitiranog izdanja Oreo keksa, koje proizvođači opisuju kao "kreativnu novu verziju omiljenog deserta", a to je u srijedu 27. ožujka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OREO (@oreo)

Limitirana Oreo izdanja

"O da, odmah ću kupiti 10 pakiranja!", jedna je od poruka fanova slavnih keksa, dok drugi poručuje kako jedva čeka da odjednom slisti cijelo pakiranje!

Do sada, neki od okus limitiranih izdanja Oreo keksa bili su Neapolitan, Caramel Apple i Hot Cocoa. Koji se tebi čini najbolji?

torta od palačinki, oreo Možda vas zanima... RECEPT DANA: Odlična torta od palačinki s Oreo keksima Recepti Možda vas zanima... Sladoled gotov dok kažeš - Oreo! Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.