Jednom mjesečno će u svom prostoru ekipa iz Gajbe ukrstiti snage s chefom Ivanom Uglikom, koji je jedan period života proveo u Varaždinu kao glavni chef u American Dollar Baru i nakon povratka u Osijek, kao zaljubljenik u piva, započeo suradnju s na Tap & Food projektu.
Na prvom eventu ćete moći kušati sljedeće pivske i gastro poslastice:
Craft aperitiv
Craft gin tonic obogaćen slatko ljutkastim okusom crvenog papra i svježeg krastavca za buđenje svih okusa, probudit će apetit i biti dobar početak. Upoznajemo se s Rhapsody Dry Ginom iz destilerije u Samoboru.
Idealan spoj hrane i piva očekuje vas u tri slijeda
1. Slijed
Pale-Ale čvarak Burger + 0,3l pale ale, Zmajska pivovara
/sporo pečena svinjetina, pecivo od čvaraka, karamelizirani crveni kupus, umak od Zmajskog pale ale/
2. Slijed
Ribs Chips&Dips + 0,3l schwarzbier Mangulica, Beckers Craft Brewery
/Sous vide pečena marinirana mlada sv. rebra, BBQ umak sa Beckers dark lager pivom, chips od krumpira sa začinskim biljem, dipper od suhe šljive sa šljivovicom/
3. Slijed
Porter Profiteroli + 0,3l porter, Zmajska pivovara #zmajskapivovara
/Hrskavo tijesto, krema od vanilije burbon, tamna čokolada sa Zmajskim porterom /
Prijave na šanku Kušaonice Piva GAJBA. Kotizacija se uplaćuje prilikom prijave. Broj mjesta je ograničen. Kotizacija od 149.00 kn uključuje Craft aperitiv i sve craft sljedove jela spravljenih od našeg chefa Ivana Uglika u kombinaciji s craft pivima.