Najave 07. lipnja 2021.

Osvoji košaru, dekicu i Staropramen za genijalan piknik!

Staropramen košara za piknik foto: Robert Anić/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Nedostaje ti inspiracije za jela za piknik u kojima možeš uživati sa svojom ekipom? Gastrolovci imaju nekoliko sjajnih ideja...

Naši Gastrolovci se ponovno okupljaju i samo za tebe pripremaju ukusne zalogaje za piknik. Partner projekta je Staropramen pivo u kojem će naši gastro blogeri uživati tijekom i nakon pripreme recepata. Ali i ti možeš uživati u Staropramen pivu! Pozivamo sve naše čitatelje da se prijave na nagradni natječaj u kojem dijelimo pet Staropramen paketa za super piknik koji sadrže: dekicu, košaru i šest boca Staropramen piva. Klikni za obrazac za prijavu!

Od službenog početka ljeta dijele nas još dva tjedna - i red ih je iskoristiti za prikupljanje ideja za ukusna i kreativna jela za piknik. Kako bi ti na izbor dali više kvalitetnih, praktičnih i provjerenih recepata, ponovno ćemo okupiti blogere i detaljno zabilježiti cijeli proces pripreme kamerom.

 | Author: Robert Anić/PIXSELL Staropramen košara za piknik foto: Robert Anić/PIXSELL

Što će pripremati Gastrolovci?

Na repertoaru će biti Pretzel peciva s ljetnim punjenjem, egzotični hot dog, sausage roll te tortilla de patata. Pripremit će ih naša standardna postava blogera koju čine Andrea CukrovVedran Bošković, Matija Plašć i Marijana Zlomislić. Partner projekta je Staropramen.

Ako nestrpljivo čekaš recepte, svakako posjeti naš Instagram profil u utorak, 8. lipnja, nakon 18 sati. Prenijet ćemo malo atmosfere sa snimanja, ali i otkriti sjajne recepte.

P.S. Neće nedostajati ukusnih punjenja,hrskavih zalogaja i hladnog piva... Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Fill out my online form.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.