Najave 04. veljače 2021.

Osvoji ukusnu večeru koju će ti pripremiti bloger Vedran Bošković i dostaviti do tvojih vrata!

foto: PR

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Dani zaljubljenosti i ljubavi su pred nama. A postoji li bolji način za iskazivanje ljubavi od romantične večere za dvoje? Iako ne možemo izvesti voljenu osobu u restoran, ovog Valentinova imaš priliku osvojiti luksuznu večeru za dvoje koju organizira portal missGastro u suradnji sa Stellom Artois, a pripremit će ju food bloger Vedran Bošković, autor bloga "Začinjeno s ljubavlju".

U ovom "novom normalnom", kada su naši omiljeni restorani zatvoreni, sigurno razmišljaš kako proslaviti mjesec ljubavi u svom domu i voljenoj osobi prirediti posebno gastronomsko iskustvo?

Ispuni obrazac, naruči high class jelo, a nama prepusti sve ostalo

Portal missGastro u suradnji s jednim od najpoznatijih hrvatskih food blogera, Gastrolovcem Vedranom Boškovićem otvara nagradni natječaj u kojem imaš priliku naručiti posebno jelo, koje će, ako te izaberemo, samo za tebe i tvoju ljubav pripremiti Vedran, a mi ćemo ti ga dostaviti na tvoj kućni prag. Partner ovog projekta je Stella Artois.

 | Author: Vedran Bošković foto: Vedran Bošković

Kojim ljubavnim jelom želiš iznenaditi voljenu osobu?

U obrascu ispod članka predložite jelo s kojim biste željeli iznenaditi voljenu osobu, a nakon selekcije prijava i odabira dobitnika naš suradnik, Gastrolovac Vedran Bošković ovom prigodom priprema recept prema tvojoj želji!

Svi koji se prijave na natječaj, prihvaćaju pravila natječaja i pristaju da ih se fotografira prilikom dostave jela te pristaju na kratku izjavu za tekst koji će se objaviti na portalu missGastro.

Možeš se prijaviti od 4. do 8. veljače u 17 h, a jelo ćemo dostavljati u utorak 9. veljače u večernjim satima. Ne propusti jedinstvenu priliku da Vedranu predložiš jelo s kojim želiš iznenaditi voljenu osobu, pričekaš našu odluku i možda baš ti osvojiš luksuznu večeru za dvoje u kojoj ćete uživati uz hladnu Stella Artois.

 | Author: PR foto: PR Nepca našeg zaljubljenog para uživat će u profinjenim, ljubavnim zalogajima koje će s posebnom pažnjom i vrhunskim namirnicama za njih pripremiti naš suradnik, food bloger Vedran Bošković, autor bloga  "Začinjeno s ljubavlju". Blog je pokrenuo na nagovor svoje supruge Mihaele koja svaki dan uživa u njegovim specijalitetima. Vedran najviše cijeni tradicionalnu kuhinju, iako voli kuhati sve, a rado istražuje i svjetske kuhinje.

Sigurni smo kako će jelo, pripremljeno za naše zaljubljene čitatelje, biti stvoreno za uživanje uz gutljaje Stelle Artois, ukusnog piva duge povijesti. Stella Artois je kreirana da bi uživali u životu s onima do kojih vam je najviše stalo, kako za Dan zaljubljenih, tako i bilo koji drugi dan.

Dobitnica večere za dvoje je Ivana Rozić. Hvala svima na sudjelovanju!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.