Tim Rougemarina je ovog proljeća, u vrijeme lockdowna, pripremao i dostavljao polugotova i gotova jela. Komentari na njihov bolonjez, marinirano meso, domaća peciva i juhe bili su i više no pozitivni, pa ne čudi što su ideju detaljno razradili. U prostoru nekadašnjeg Rougemarin Cityja u Petrinjskoj otvorili su Rougemarin Doma, trgovinu specijaliziranu za, kako kažu, kućno kuhanje.
Riječ je o još jednom dinamičnom i prilagodljivom konceptu koji će obuhvatiti sve što Rougemarin godinama nudi gostima - ukusnu, s pažnjom pripremljenu hranu od lokalnih i sezonskih namirnica. Dio će biti pakiran u posudicama i staklenkama, kako bi kupci jelo mogli dovršiti kod kuće, a dio će se pripremati i posluživati odmah. Njihovim riječima, Rougemarin Doma je "mjesto za sve one koji vole kuhati, kao i za one koji ne vole".
[WE ARE OPEN] Od danas otvaramo vrata naše trgovine specijalizirane za kućno kuhanje. Kroz iduća dva tjedna radimo u...
Objavljuje Rougemarin Doma u Srijeda, 28. listopada 2020.
Još se uhodavaju, testiraju proizvode i pozivaju kupce da im daju feedback putem društvenih mreža. Od sljedećeg pak tjedna kreću s posluživanjem hrane u samom prostoru, a u pitanju su njihovi dobro poznati burgeri, pizze, rižoto... Oni koji ne žele ili ne mogu jesti u samom prostoru Rougemarin Doma, jela će moći naručiti i brzinski preuzeti.
Rade od ponedjeljka do subote od 8 do 22 sata. Uskoro više!