20. listopada Međunarodni je dan kuhara. Pitali smo chefove kako će ga proslaviti Svog 20. listopada slavi se Međunarodni dan kuhara. Izazovan je period iza svih pojedinaca u ovoj profesiji, ali entuzi… Špajza
folnegovićeva 10 Rougemarin je pokrenuo dostavu i drive-in! Rougemarin je na svojim društvenim mrežama najavio kako kreću s dostavom, ali i drive-through uslugom. Evo što sve nude… Najave
novost u centru zagreba Rougemarin Doma je najbolja smočnica u gradu Na mjestu Rougemarin Cityja u Petrinjskoj otvoren je Rougemarin Doma, jedinstvena trgovina specijalizirana za kućno kuh… Recenzije
novi koncept Otvoren je Rougemarin Doma u Petrinjskoj! Tim Marina Medaka otvorio je Rougemarin Doma, trgovinu specijaliziranu za kućno kuhanje, u kojoj će se moći kupiti polu… Najave
pivo za 15 kuna Otvoren je Rougemarinov Pivski vrt. Evo o čemu je riječ... U Pivskom vrtu možeš popiti točeno pivo za 15 kuna i pojesti burger za 28... Najave
Dobrodošli u džunglu! Posjetili smo Fuliranje Jungle pod strogim epidemiološkim mjerama Fuliranje Jungle otvorilo je svoja zelena vrata na Strossmayerovom trgu u Zagrebu. Ove godine održano je pod strogim ep… Najave
noviteti u ponudi Rougemarin dostavlja i odlična (polu)gotova jela Rougemarin je cijelo poslovanje preselio u Santoku mesnice i web shop. Dostavljaju gotove i polugotove proizvode koji t… Najave
Rougemarin Lokal & Bokal - večer uz vrhunsku hranu i vino U srijedu će u Rougemarin bistrou biti održana druga po redu "Lokal i bokal" večer. Otkrivamo vam o čemu je točno riječ… Najave
novo u ponudi U Bagel & Lobster Barr vratit ćemo se po Bagel Pastrami Ako dosad niste čuli za Pastrami, ili ste možda načuli, ali niste imali priliku probati, posjetite Bagel & Lobster Barr… Špajza
Sladokusac Gdje možeš pojesti jesenska jela s potpisom Marina Medaka? Ponovno smo posjetili Rougemarin City, lokal u samom centru grada koji već godinu i pol nudi kreativna, dobro pripremlj… Recenzije
Mastercard Food Truck Ro… Znamo što poznati chef Marin Medak radi ovog ljeta! Mastercard i chef Marin Medak za ljetnu gastronomsku turneju po Hrvatskoj pripremaju specijalitete inspirirane našom tr… Najave
Dimljena rebrica Fantastično meso iz smokera od sada i u Novom Zagrebu! Kako nam je radno mjesto na području Novog Zagreba, uvijek nas zanima što se novoga događa na jugu metropole. A Chevo's… Recenzije
Gastro.hr WE LOVE LOCAL - predstavljena nova gastronomska platforma Sinoćnje zagrebačko predstavljanje gastronomske platforme WE LOVE LOCAL koja vraća u modu lokalnu hranu i sezonske nami… Špajza
kreacija Marina Medaka MlinZZa - hrskavi spoj mlinca i sočne pizze Uzbuđenje oko brafne, nedavno predstavljenog senzacionalnog spoja između bagela i krafne s najfinijim punjenjima, glazu… Najave
Posjetili smo... Bagel and Lobster Barr - mjesto posebnih sendviča i novih, stvarno dobrih priča Na samom Trgu bana Josipa Jelačića, na adresi Jurišićeva 2a i na mjestu gdje je se do nedavno moglo uživati u zbilja sl… Recenzije
Interview Marin Medak Pulled pork će uskoro izgurati burgere! Prije pet godina Marin Medak je pokrenuo burger revoluciju na kraju grada, u kiosku ispred TEŽ-a na zagrebačkoj Sigečic… Kolumne
SPECIJALITETI! Čarobna kulinarska priča u Parku želja Za nezaboravne trenutke, posebne doživljaje i slatke uspomene dovoljni su ukusni zalogaji, bajkoviti ambijent i dobro r… Špajza
Pivovara Daruvar Stigao je Peti element - GERWEISS spaja vatru i zemlju! Brend liniji 5th Element, predstavljenoj kroz četiri vrhunska craft piva ABA, LELA, BART i IIPA, pridružilo se i peto… Najave
Gastro.hr Večera Marina Medaka oduševila posjetitelje Medvedgradske kule Nezaboravan kulinarski doživljaj za brojne uzvanike pod zvjezdanim nebom na staroj Medvedgradskoj kuli priredio je pozn…
Gastro.hr Umjetnik iza hamburgera "Hrvati su nacija koja je počela zaboravljati vrhunske tradicionalne specijalitete u proteklih 25 godina, što je uzroko…