Najave 07. lipnja 2024.

Otvoren je Rougemarin park, evo što se sve nudi

Rougemarin, rougemarin park
Rougemarin park
foto: Bojan Zibar
Tko kaže da je ljeto u gradu dosadno i bez događanja? Pa počeo je 4. Rougemarin park koji nudi odličnu hranu, koktele i super zabavu za sve...

Otvoreno je četvrto izdanje Rougemarin parka, omiljeno mjesto za ljetna druženja na otvorenom, uživanje u novim recepturama signature jela i pića te u novim doživljajima koji garantiraju zabavu za sve uzraste.

Ovo je omiljeno mjesto i brojnim poznatima koji su na otvorenju uživali na koncertu benda Neki to vole vruće, a među njima su bili Zoran Šprajc, Ana Begić Tahiri, Mirjana Mikulić, Mario Petreković, Slaven Kosanović Lunar te brojni food blogeri i drugi foodieji koji znaju gdje se uživa u gastro delicijama uz zabavu i dobro društvo.

RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar

Specijaliteti chefa Marina Medaka

Lampice, vrtne sjenice i terasaste chill zone osvanule su u novom ruhu, a park je uređen i opremljen brojnim sadržajima za posjetitelje svih uzrasta, kao i za obitelji s djecom. Ovo je jedini park u koji možete doći na piknik, a ne morate nositi ništa sa sobom jer vas ovdje čeka piknik sve spremno za piknik uz specijalitete chefa Marina Medaka.

No kako ovo nije samo još jedna zelena terasa u gradu, ekipa iz Rougemarin parka pripremila je bogat zabavni program svakog dana pa možete birati između paint&bubbles slikarskih radionica, plesnjaka salse, radionica gin&tonica ili radionica izrade vlastitih signature koktela.

RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park - Zoran Šprajc foto: Bojan Zibar RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar

Park posebno dobre atmosfere

Posebna su novost u ponudi parka ovog ljeta, grupne ponude koje se odnose na privatne grupe, ali i poslovna druženja.

"Program je i ove godine bogat i raznolik i svakog dana imamo zabavu u kojoj mogu uživati svi, i ljubitelji hrane, finih pića ili obitelji s djecom.

No ovo je park posebno dobre atmosfere za druženja s prijateljima, kolegama ili poslovnim partnerima pa smo za njih pripremili posebne pakete i nudimo im da organiziraju vlastito druženje u jednoj od naših zona gdje mogu uživati u posebnim sadržajima koji će animirati cijelu grupu“, pojasnio je chef Marin Medak zaslužan za izvrsnu gastro ponudu parka.

RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar

Druženja u Parku su ove godine  osmišljena za zabavu, ali ne samo to. Ako niste nikad bili na pikniku ponedjeljkom, evo prilike jer afterwork počinje uz chill out glazbu i slikarsku radionicu. Hit program Paint&Bubbles ponedjeljkom će svim posjetiteljima omogućiti slikarsku radionicu pod vodstvom dobro uigrane ekipe iz paint& wine programa tako da upušteno uđete u tjedan i uz čašu pjenušca napravite svoje autorsko umjetničko djelo.

Afterwork srijedom, u Rougemarin parku, počinje u 17 sati warm up-om uz DJ-a. Uz gin&tonic uživat će svi koji žele isprobati nove recepture s posebnim tinkturama i začinima koje se mogu miksati po vlastitim željama uz vodstvo iskusnih Rougemarin barmena.

RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park - piknik foto: Bojan Zibar RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar

Novi signature (mini) kokteli

Prepoznatljive ljetne teglice s raznobojnim koktelima, ove će vas godine oduševiti, a saznat ćete i zašto! Za sve ljubitelje koktela, ovo je ljeto obećavajuće jer su u ponudi novi signature kokteli koji iznenađuju sastojcima, okusima, ali i prezentacijom.

Mini kokteli u malim teglicama idealni su za sve koji žele uživati u okusima, isprobati više koktela ili, jednostavno, sami se okušati u slaganju vlastitog signature koktela. Ako volite uživati u koktelima, zašto ne biste i vi postali cocktail majstor na jedan dan!

RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar

Festivalski ugođaj vikendom

Vikendom je vrijeme za festivalski ugođaj jer petkom u 20:30 sati nastupaju poznati bandovi, a subotom navečer svi plešu salsu uz vodstvo poznatih plesača. Da je ovo najljepši plesni podij u gradu, znaju svi koji su i prošle godine plesali salsu uz zvukove popularnih hitova jer gdje još možete plesati u idiličnom okruženju zelenog parka, a pritom vas u korak prate i s vama plešu naši najpoznatiji plesni instruktori.

Kako ovo nije još jedan festival, ali pruža festivalsko iskustvo koje traje, cijelog vikenda, točnije subotom od 10 sati pa sve do navečer kao i cijelu nedjelju, park će biti u potpunosti ispunjen sadržajima za obitelji i grupe s djecom.

Family vikend zona, igračke za klince, napuhanci, ljetni rekviziti za druženje u parkiću, face painting i slikarske radionice te predstave za djecu oduševit će najmlađe, kreativno će ih zabaviti, a možda će u nekome od njih probuditi i malog umjetnika.

RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park - Berta foto: Bojan Zibar

Uživaju i ljubimci i nogometni fanovi

I ne brinite za svoje kućne ljubimce jer cijeli park je pet-friendly, te će se i vaši se psi zabaviti u odličnoj hladovini najzabavnijeg parka u gradu jer im pripremamo pop up event, modnu reviju kućnih ljubimaca, a svakog dana sve kućne ljubimce ekipa iz Rougemarina časti poslasticama i igračkama za igru u Parku. Uz to, vlasnici pasa će imati priliku proći edukacije i treninge pasa s veterinarima na pop up eventima.

Kako ovo ljeto prolazi u znaku nogometa, svaka utakmica hrvatske reprezentacije pratit će se na velikom ekranu u Karlovačko corneru, a u posebnoj zoni s četiri velika ekrana pratit će se sve utakmice EURA gdje se uz razne nogometne igre mogu zabaviti svi posjetitelji.

RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar

Uz sve ovo, Rougemarin park je jedini festival koji ne koristi jednokratnu ambalažu jer uživanje u idiličnim zalascima i prirodnoj hladovini, ide uz brigu o okolišu.

Za sve informacije o programu i rezervacijama zapratite službene Instagram stranice Rougemarin Parka jer ljeto u gradu tek počinje, a ako ne još niste odlučili kamo za vikend, vrijeme je za vikend u parku. Radno vrijeme Rougemarin Parka je od ponedjeljka do četvrtka 17-23, petkom 17-24, subotom 10-24 i nedjeljom 10-23 sata.

RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar RougeMarin, RougeMarin Park | Author: Bojan Zibar Rougemarin park foto: Bojan Zibar

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.