Najave 16. srpnja 2020.

Otvoren je Rougemarinov Pivski vrt. Evo o čemu je riječ...

Goran Berović
gastro postao gastro.24sata.hr
U Pivskom vrtu možeš popiti točeno pivo za 15 kuna i pojesti burger za 28...

Zaštitni znak Rougemarina jest brza prilagodba, pa tako i u ovoj zdravstvenoj krizi i razdoblju ekonomske nesigurnosti. Prostrano dvorište uz bistro u Folnegovićevoj dobilo je novu funkciju i novi naziv – Pivski vrt.

Ključne sintagme vezane uz Pivski vrt su socijalna distanca, pristupačne cijene i opuštena atmosfera. U sjenicama, ili za malim stolovima za dvoje, poslužuju lager pivo po cijeni od 15 kuna te midi burgere po 28 kuna. Osim što su adaptacijom zadovoljili sve zdravstvene preporuke, osigurali su dodatna sjedeća mjesta i u pravi trenutak realizirali ideju o kojoj su godinama razmišljali. 

Pivski je vrt radnim danima otvoren nakon 17 sati, subotom čitav dan, dok nedjeljom i bistro i vrt rade od 11 do 16.

 | Author: Goran Berović Goran Berović

Pivski vrt nije jedina novost iz Rougemarina; ekipa Marina Medaka radi na prenamjeni prostora u Petrinjskoj, gdje je donedavno bio Rougemarin City. Kako doznajemo, do rujna će na toj lokaciji otvoriti dućan s delikatesama iz vlastite proizvodnje. 

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Sandrapusica 10:41 18. Srpanj 2020.

    Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, ... prikaži još! dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144)