Najave 27. rujna 2024.

Ovaj vikend Velika Gorica postaje okupljalište gurmana

the flying dish
Tacosi i kokteli na bazi tekile - ponuda kućice Cugeraj
foto: Bojan Zibar
Od petka do nedjelje u Parku plemenite općine Turopoljske održava se gurmanski festival The Flying Dish koji u Veliku Goricu dovodi internacionalnu kuhinju

Svi gurmani kojima Velika Gorica nije daleko, trebali bi od danas do nedjelje posjetiti ovaj grad pokraj Zagreba jer u Parku plemenite općine Turopoljske održat će se food festival The Flying Dish posvećen - internacionalnoj kuhinji.

6 kućica s finom hranom i pićima

U 6 kućica u parku nudit će se sushi, bao bunsi, tacosi i drugi meksički specijaliteti, fini kokteli na bazi tekile… Tu je i jedna slatka kućica koja predstavlja nizozemsku kuhinju, a nudit će dontule, odnosno fritule od donut tijesta.

Cijene jela kreću se od 7 do 10 eura, a uz finu hranu i druženje bit će i glazbe. Svaki dan do 19 sati glazbu će puštati DJ, a live nastupi započet će u 20 sati.

Dubrava Food Makers | Author: Instagram @the_flying_dish Dubrava Food Makers foto: Instagram @the_flying_dish

Tacosi i kokteli - savršen par

Sushi te popularne bao bunse donosi kućica Jellyfish in Space, a meksičke specijalitete na Flying Dish donosi Cugeraj koji je pripremio specijalne tacose i upario ih s odličnim koktelima na bazi tekile.

Ljubitelje mesa razveselit će pak ponuda kućice Dubrava Food Makers, a niti obožavatelji slatkoga neće ostati zakinuti, jer će razne slastice moći pronaći u kućici Jelly Sweets.

Kako nakon raznovrsne i ukusne hrane nitko ne bi ostao žedan, pobrinut će se Spritz House by Aperol i Cocktail House by Pelinova, a među njihovim kreativnim barskim mješavinama svi ljubitelji dobrih koktela uspješno će pronaći nešto za sebe. 

the flying dish | Author: Tom_s_frames Sushi i bao bunsi - ponuda kućice Jellyfish in Space foto: Tom_s_frames

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.