Najave 26. veljače 2024.

Ovog Uskrsa jedu se čokoladni psići, mace i krave

uskrs, čokolada
Marks & Spencer ove godine predstavlja čokoladnog psića Dougala, kravicu Flossy i mačkicu Coco foto: M&S
gastro postao gastro.24sata.hr
Marks & Spencer ovog Uskrsa nudi preslatke čokoladne psiće, mace i kravice... Tko bi im odolio?!

Nakon što su već prošle godine oduševili kupce za Uskrs čokoladnim psićem Curlyjem, Marks & Spencer ove je godine u uskrsnu slatku ponudu uvrstio i kravicu Flossy, čokoladnu mačkicu Coco te još jednog psića – Dougala.

Čokoladna životinjska farma

Pilićima, koji su inače jedan od simbola Uskrsa (uz jaja i zečiće), je čini se, odzvonilo, a scenu čokoladnih životinjica preuzimaju druge vrste. Ranije je Marks & Spencer zabilježio odličnu prodaju čokoladnom gusjenicom Colinom te svinjicom Percyjem, a sada stiže nova životinjska čokoladna farma, taman uoči Uskrsa.

 

funfetti Možda vas zanima... Funfetti - slatka uskrsna jaja za još šareniji blagdanski stol Recepti uskrsni keksi Možda vas zanima... RECEPT MARY BERRY Uskrsni keksići u 2 verzije Recepti

 

Sve životinjice napravljene su od najfinije mliječne čokolade (ili bijele, ili pak mješavine), a slatke face ovih ukusnih životinjica rastopit će mnoga srca. Možda ih neki neće imati srca ni pojesti…

uskrs | Author: M&S Čokoladni psić Dougal foto: M&S

Prigodni čokoladni ljubimci

Jestivi čokoladni ljubimci dostupni su u trgovinama, ali i u web shopu te stoje 6 funta komad. Jedna čokoladna životinjica teži 155 grama. U 100 g sadrži 556 kalorija, 32,8 g masnoće te 58,5 g ugljikohidrata. Bjelančevina je 6,6 g, a vlakana manje od pola grama. Na 100 g ove čokoladne životinjice sadrže i 0,2 g soli.

Ovi prigodni čokoladni ljubimci ne sadrže mikro plastiku, ukrašeni su bijelom i ruby čokoladom te su pogodni za vegetarijance.

uskrs | Author: M&S Čokoladna kravica Flossy foto: M&S uskrs | Author: M&S Čokoladna maca Coco foto: M&S

čokoladna jaja Možda vas zanima... SLATKI USKRS Napravi ova prefina jaja od marcipana Recepti Punjeni zečići od tijesta Možda vas zanima... Zečići punjeni makom za najslađi Uskrs Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.