Najave 02. listopada 2024.

Petra Jelenić otišla je iz Sala i dolazi u SOL Mate Jankovića!

SOL; Mate janković, petra jelenić
Petra Jelenić, Mate Janković i Marko Jantolek - jaka ekipa u SOL tapas na hrvatski
foto: Facebook @Mate Janković
"Petrinim dolaskom poboljšat ćemo ponudu slastica u Soli i pokrenuti ju u Gradskoj kavani", poručio je Mate Janković

Dok je na putovanju u dalekoj Australiji gdje uživa u raznim delicijama, chef Mate Janković objavio je na društvenim mrežama važnu vijest za svoj lokal SOL tapas na hrvatski, ali i hrvatsku gastronomsku scenu - njegovom timu pridružila se naša najbolja slastičarka Petra Jelenić!

slatka kuharica, petra jelenić, paprenjak Možda vas zanima... Krenula je nova sezona Slatke kuharice, imamo recept za prefine paprenjake! Recepti

Mate okuplja vrhunske kolege

"Još jedna velika vijest za nas u SOL tapas na hrvatski i Gradskoj kavani! Kao što sam već više puta rekao, velika želja mi je surađivati s vrhunskim kolegicama i kolegama, a slastičarka Petra Jelenić je upravo to! Petrinim dolaskom poboljšat ćemo ponudu slastica u Soli i pokrenuti ju u Gradskoj kavani.

Jako se radujemo zajedničkoj suradnji jer je riječ o vrhunskom profesionalcu ogromnog znanja. Time na dobitku nisu samo naši gosti, već će i cijeli tim imati priliku učiti i raditi s osobom koja voli svoj posao i najbolji je promotor slastičarstva u Hrvatskoj. Jedva čekamo da vam pokažemo na čemu radimo.

Petra, dobro nam došla, čast je imati te u našem timu!", poručio je Mate Janković.

Podsjetimo, u ožujku ove godine u SOL je iz obližnjeg Baltazara stigao i sjajan mladi chef Marko Jantolek. Dakle, kako i sam Mate kaže, okuplja jaki tim za velike stvari!

Petrin odlazak iz Sala

Petra Jelenić, koju trenutačno na HTV-u nedjeljom uživamo geldati u trećoj sezoni najsljepšeg domaćeg gastro serijala "Slatka kuharica", do angažmana i lokalu SOL Mate Jankovića bila je, uz chefa Tvrtka Šakotu i Matiju Belkovića iz Cogita, dio osnivačkog tima Sala, mjesta koje je posljednje gotovo dvije godine pravi hit na Dolcu. 

Salo Možda vas zanima... Salo postaje nezaobilazna destinacija na Dolcu! Najave

"Iako smo naravno žalosni objaviti kraj Petrine priče u Salu, sretni smo što ona ide dalje s novim izazovima i projektima. Falit će nam njena vedra i optimistična osobnost kao i njeno znanje i podrška... Petrin trag ostaje u Salu u obliku njene bučnice, štrukli, i drugih recepata", poručio je tim Sala o Petrinu odlasku, a u svojoj izjavi otkrili su i da su s našom najboljom slastičarkom o tome pričali posljednih nekoliko mjeseci...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SALO Zagreb (@salo_dolac)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.