Najave 06. veljače 2024.

Pogledaj kako izgleda Hello Kitty kafić u Londonu

Hello Kitty kafić
Hello Kitty pop up kafić otvoren je u Londonu i radit će do 14. travnja foto: Instagram @artbox_cafe
gastro postao gastro.24sata.hr
Pop up kafić Hello Kitty u Londonu će biti otvoren do 14. travnja, a nudi razne napitke i zalogaje posvećene preslatkoj Hello Kitty. Na meniju su tako cimet rolica Coco Mango, chai latte Hello Kitty, kremasta vruća čokolada Hello Kitty Strawberry Cream

Najslavnija mačkica na svijetu, preslatka Hello Kitty, koja slavi 50. rođendan, nakon svog McDonald’s menija dobila je i kafić posvećen isključivo njoj. Hello Kitty cafe otvoren je u Somerset Houseu u Londonu kao projekt ARTBOX cafea te u sklopu njihove izložbe 'CUTE'.

 

Hello Kitty meni Možda vas zanima... Hello Kitty za 50. rođendan dobila poseban meni Najave

 

Kawaii kultura

Projekt je posvećen cijelom svemiru Hello Kitty, inspirirano japanskom kulturom kawaii (slatko, mazno) kafića u kojima se svakodnevica uzdiže na estetiku neodoljive slatkoće koja nadilazi granice.

Tko je za Hello Kitty chai latte?

U Hello Kitty kafiću poslužuju se topli i hladni napitci, a od jela razni wrapovi, bagels, sendviči i tematski slatkiši posvećeni omiljenoj slatkici Hello Kitty. Na meniju su tako cimet rolica Coco Mango, chai latte Hello Kitty, kremasta vruća čokolada Hello Kitty Strawberry Cream i brojni drugi gutljaji i zalogaji maštovitih imena.

Hello Kitty pop up kafić otvoren je do 14. travnja, pa ako si ljubitelj Hello Kitty, požuri u London, imaš još malo više od 2 mjeseca. A sve novitete o ovom preslatkom kafiću možeš pratiti na njihovom Instagramu.

 

Hello Kitty torta Možda vas zanima... Hello Kitty torta Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.