Za sve ljubitelje azijskih okusa, ali i one koji će se tek otkriti čari štapića za jelo, novi broj gastromagazina donosi recepte i savjete Jeremyja Panga, osnivača Škole woka u Londonu.
Uz savjete i recepte vrsnog chefa otkrijte kako napraviti klasičnu slatko-kiselu svinjetinu, oblikovati kultni wonton ili uživati u hrskavom i sočnom carskom mesu te proslaviti kinesku godinu Vatrenog Pijetla na autentičan način.
Tražite li idealan dar za rođendansko slavlje – ili uživate u pripremi torti, zavirite u novi Skuhatćute jer donosimo slatka remek-djela. Igrajući se glazurom postignite efekt ogledala, akvarela ili popularnog ombrea. U očekivanju sunca i proljetnog povrća, otkrivamo sve čari poriluka i raštike, a zimski blues otjerajte i neodoljivim zimskim napicima.
Ne zaboravite poslati svoje recepte i fotografije jela na e-mail lifestyle@24sata.hr jer vaš trud nagrađujemo sa sto kuna.