Najave 17. rujna 2018.

Pripremamo novo, još finije blogersko druženje - evo što kuhamo!

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Treći po redu Gastro blog meet up održat će se u subotu, 22. rujna, a najpoznatiji domaći blogeri spremat će nam tijesto na tisuću i jedan način, kuhati kavu i čajeve i uživati u vinu, ginu i ostalim poslasticama.

Sada već tradicionalno okupljanje ovog smo puta preselili u jednu divnu kuhinju u kojoj će svaki od naših blogera imati svoju radnu jedinicu, a jednu smo rezervirali i za zajedničku pripremu recepta po zajedničkom izboru.

 

Možda vas zanima... Grickali smo tapase i mućkali koktele - blogerski vikend za pamćenje! Špajza

 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

 

Ususret jeseni, tema trećeg Gastro meet up-a jest grijanje uz pećnicu i vruće napitke. Iako zadnji iznimno vrući dani ne najavljuju dolazak jeseni u skorije vrijeme, nadamo se da ćemo ga ovih toplim i slasnim druženjem barem na trenutak prizvati, pa se osvježiti uz kakav povjetarac, samo da bi se zatim mogli ugrijati toplim pecivima, štrudlama i tjesteninom, čajevima, kavom i kojom čašom vina i gina.

 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

 

Pogađate, ovog ćemo puta mijesiti tijesta, a naših šest blogera podijelili smo prema tipu tijesta za koji smatramo da im najbolje leži. Tako će Andrea s bloga Cukar pripremati jelo na bazi prhkog tijesta, Vedran s bloga Začinjeno s ljubavlju dizano tijesto, Darko Kontin kuhano, Kasandra s bloga Forking Croatia vučeno tijesto, dok će Matija i Željka s bloga Sweety&Spicy biti zaduženi za domaću tjesteninu. Za kraj, Ena s bloga Foodgasm s nama će podijeliti svoje najbolje recepte za lijevano tijesto, biskvite, palačinke i sve što joj, kreativnoj kakva je, padne na pamet. 

 

Možda vas zanima... Uvjerili smo se koliko fino kuhaju domaći food blogeri Najave

 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

Kako se pije i kuha kava naučit će nas Nik Orosi, jedan od najboljih domaćih barista, vlasnik eliscaffe-a i DJ, u sklopu svoje radionice, a posebna poslastica ovog Gastro meet up-a bit će rad na KitchenAid aparatima, onim divnim i funkcionalnim mikserima, kuhalima i ostalim čudima.

Zapratite nas na našim društvenim mrežama, Facebook stranici i Instagram profilu, uključite se u live prijenos i kuhajte s nama. Tko zna kakve nam sve fine informacije ovog puta spremaju naši blogeri.

Gledamo se!
 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.