Najave 12. siječnja 2018.

Samo za najhrabrije - Nutrijada: festival iznutrica

foto: Julio Frangen
gastro postao gastro.24sata.hr
Sljedećeg petka od 19 sati dođite na prvi festival jela od iznutrica u popularni restoran Bicko, malkice iza zagrebačke Arene!

Plućica na kiselo, špek fileki, pržena jetrica, pohane brizle... Iznutrice su odgojile mnoge od nas, neki su se na to privikli, neki nikada neće, ali u ime svih nas koji štujemo i čak obožavamo takve specijalitete, sprema se jedno definitivno sjajno druženje.

 | Author: Julio Frangen foto: Julio Frangen

Nutrijada, odnosno Festival iznutrica, svoju će premijeru u Zagrebu imati u petak, 19. siječnja, a održat će se od 18.00 – 23.00 h. Domaćin i organizator, restoran Bicko, na Karlovačkoj cesti 24, nakon natjecanja u roštiljanju i festivala tripica opet oduševljava svojim inovacijama, a popis imena koja će kuhati za ovu priliku - nikada nisu bio jači!

 

Možda vas zanima... Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević osvajaju Zagreb! Najave



Tako će se u boju s iznutricama s dva autorska recepta pojaviti chefovi u gostima; Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević, dok za domaćine kuha njihov as Vjekoslav Gelemanović. Rezervira se na šanku restorana po simboličnoj cijeni od 100 kuna, što podrazumijeva neograničenu konzumaciju jela i 1,5 dcl vrhunske graševine Perak. A onda je sve na vama. Detalje potražite na stranici Bicka na facebooku.

 | Author: Julio Frangen foto: Julio Frangen

Kako se još nismo oporavili od savršene štrudle s filekima sa zadnjeg druženja slične vrste, ne možemo dočekati što će nam finoga ovoga puta predstaviti elita hrvatskog kuharstva. Koja svoje recepte skriva kao zmija noge, ali baš je u tome i čar!

 

Možda vas zanima... Svak' bi rado grick'o u restoranu Bicko! Najave

 

Pa ako niste osjetljivi na specijalitete, koji baš i nisu nešto eksponirani, a znate da su poslastica i trenutni veliki hit u cijelome svijetu, vidimo se u petak u Bicku! Mi to ne propuštamo!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.