Najave 22. studenoga 2016.

Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević osvajaju Zagreb!

foto: facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Novo gostovanje u Meat & Grill Boutiqueu idućeg petka, po već ustaljenom običaju, biti će prava poslastica za ljubitelje vrhunskih delicija jer ovoga puta nastupa proslavljeni splitski dvojac Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević.

Oba chefa u čijim ćete specijalitetima moći uživati po vrlo popularnoj cijeni od samo 250 kuna, te dodatnih 150 kuna za vina po njihovom izboru, poznati su kao veliki kreativci i promotori domaće, možda točnije dalmatinske kuhinje.

Zirojević, kao nagrađivani chef, predavač na tri fakulteta koji tanjur vidi kao slikarsko platno, ovog je ljeta svojim jelima, kao chef kuhinje lounge bara i restorana Laganini na hvarskoj Palmižani doslovce oborio s nogu jednog od najvećih glazbenika današnjice, legendarnog frontmena irske grupe U2 Bono Voxa. Nakon što je pojeo nekoliko Zirojevićevih specijaliteta Bono je poželio upoznati samog majstora i zahvaliti mu na jedinstvenom gastronomskom iskustvu, te je uzeo i Zirojevićev broj telefona.

 | Author: facebook foto: facebook

U njegovim su delicijama uživali i mnogi drugi pripadnici svijeta slavnih poput Beyonce, Novaka Đokovića, Andrija Ševčenka, saudijskog i jordanskog princa, a u petak i svi koji na vrijeme rezerviraju svoje mjesto u Meat & grill Boutiqueu u Hondlovoj 2.

A ništa manje uspješan i slavan nije ni drugi dio splitskog dvojca, chef kužine poznatog splitskog restorana Kadena Braco Sanjin, koji je svojim kreativnim jelima i sofisticiranom pripremom, s punim pravom, zaslužio naziv legende splitske, ali hrvatske gastro scene.

 | Author: facebook foto: facebook

U svakom slučaju, broj gostiju očaranih umijećem ovih chefova samo raste, a 25. studenog među njima će zasigurno biti i svi oni koji rezerviraju svoje mjesto na adresi www.beefshop/grill ili na brojeve telefona 01/4678 703 i 092 320 9188.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.