Sweety&Spicy Mala škola pripreme steaka i recept za rustikalni ramstek Steak ili odrezak nije toliko česta pojava na mojem tanjuru. Ne zato što ga ne volim, naprotiv obožavam ga i to baš ona… Špajza
maxyama Tatarski biftek i kako ga pripremiti kod kuće Odlična cijena ramsteka u omiljenoj mesnici bila je sasvim dovoljan razlog da razbijem mit bifteka i napravim malo jeft… Kolumne
za prste polizati Beef Wellington - ultimativni užitak za prave gurmane Tako jednostavno, a prepuno okusa, ovo jelo ultimativni je užitak za baš sve one koji vole i cijene dobar komad mesa. Recepti
bifteke amo! Don't cry for meat, Argentina: Kako pripremiti savršen biftek Nakon veličanstvene pobjede, i kad smo im već skinuli skalp, red je da pojedemo nešto "na argentinski". Malo se namirni… Špajza
Foodgasm Lažni beef Wellington - i Ramsay bi uživao! Jedan od mojih najdražih celebrity kuhara je Gordon Ramsay (koliki god to klišej bio). Strast kojom on priča o hrani ko… Kolumne
Domaće! Stroganoff sa šumskim gljivama i tagliatellama Obitelj Stroganoff zapamćena i spominjana stoljećima upravo zbog jednog od najpoznatijih ruskih jela – bifteka Strogano… Kolumne
Druga strana kruške Sezonske radosti: Slane interpretacije kruške Od zdravih slatkiša do ekskluzivnih jela, kruška nas prati od početka ljeta sve do hladnih jesenskih dana, a s obzirom … Špajza
Zagrebačkim restoranima Recenzija: Ab Ovo Zagreb – raj ipak postoji! Mi iz EatOutZagreb tima krenuli smo ovaj put udvoje, nazvali i rezervirali stol na neko prezime koje nam je prvo palo n… Kolumne
pali vatru! Samo vatreno: Osam sjajnih recepata za još bolje grilanje Roštilj predstavlja ‘društveni događaj’, omiljenu vrstu okupljanja, pa je red da vam nabacimo neku ideju kako da bude j… Špajza
samo za odlikaše/ice Top 10 recepata s najboljim komadima mesa Uživajte u najsočnijim odrescima i fileima uz 10 klasičnih recepata koji će vas trenutno osvojiti Špajza
Meso tjedna Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević osvajaju Zagreb! Novo gostovanje u Meat & Grill Boutiqueu idućeg petka, po već ustaljenom običaju, biti će prava poslastica za ljubitelj… Najave
Gastro.hr Kako savršeno ispeći odrezak? Pogledajte tutorial i naučite jednostavan trik zahvaljujući kojem ćete postati stručnjak za meso.
Gastro.hr Carpaccio: Tanke šnite bifreka u čast talijanskog slikara Carpaccio je svjetski poznati talijanski recept koji se tipično priprema od tanko narezanog sirovog bifteka.
Gastro.hr Dobro došli u novi butik mesa i grill bar! „Meat is art“ i „Nice to meat you“, parole su koje vas pozdravljaju sa zidova netom otvorenog butika mesa i grill bara… Špajza
Gastro.hr Video: Savršeno pečeni odrezak Pogledajte tutorial i naučite jednostavan trik zahvaljujući kojem ćete postati stručnjak za meso.
jelo od mesa Wellington u lisnatom tijestu Probajte ovu mesnu poslasticu koja će oduševiti vaše nepce Recepti
jelo od mesa Goveđi carpaccio Carpaccio je naziv dobio po slikaru Vittore Carpaccio, jer su boje jela podsjećale na njegove slike Recepti
jelo od mesa Nadjevena pisana pečenka Biftek punjen jajima, slaninom i začinima pečen u crvenom vinu i temeljcu ručak je dostojan kraljeva Recepti
jelo od mesa Tatarski biftek Uz pomoć Bosch MaxxiMUM kuhinjskog aparata napravite ukusno predjelo od mesa i mješavine ukusnih začina Recepti