Sweety&Spicy Mala škola pripreme steaka i recept za rustikalni ramstek Steak ili odrezak nije toliko česta pojava na mojem tanjuru. Ne zato što ga ne volim, naprotiv obožavam ga i to baš ona… 3' 8' 2 Recepti
maxyama Tatarski biftek i kako ga pripremiti kod kuće Odlična cijena ramsteka u omiljenoj mesnici bila je sasvim dovoljan razlog da razbijem mit bifteka i napravim malo jeft… Kolumne
za prste polizati Beef Wellington - ultimativni užitak za prave gurmane Tako jednostavno, a prepuno okusa, ovo jelo ultimativni je užitak za baš sve one koji vole i cijene dobar komad mesa. Recepti
bifteke amo! Don't cry for meat, Argentina: Kako pripremiti savršen biftek Nakon veličanstvene pobjede, i kad smo im već skinuli skalp, red je da pojedemo nešto "na argentinski". Malo se namirni… Špajza
Foodgasm Lažni beef Wellington - i Ramsay bi uživao! Jedan od mojih najdražih celebrity kuhara je Gordon Ramsay (koliki god to klišej bio). Strast kojom on priča o hrani ko… Kolumne
Domaće! Stroganoff sa šumskim gljivama i tagliatellama Obitelj Stroganoff zapamćena i spominjana stoljećima upravo zbog jednog od najpoznatijih ruskih jela – bifteka Strogano… Kolumne
Druga strana kruške Sezonske radosti: Slane interpretacije kruške Od zdravih slatkiša do ekskluzivnih jela, kruška nas prati od početka ljeta sve do hladnih jesenskih dana, a s obzirom … Špajza
Zagrebačkim restoranima Recenzija: Ab Ovo Zagreb – raj ipak postoji! Mi iz EatOutZagreb tima krenuli smo ovaj put udvoje, nazvali i rezervirali stol na neko prezime koje nam je prvo palo n… Kolumne
pali vatru! Samo vatreno: Osam sjajnih recepata za još bolje grilanje Roštilj predstavlja ‘društveni događaj’, omiljenu vrstu okupljanja, pa je red da vam nabacimo neku ideju kako da bude j… Špajza
samo za odlikaše/ice Top 10 recepata s najboljim komadima mesa Uživajte u najsočnijim odrescima i fileima uz 10 klasičnih recepata koji će vas trenutno osvojiti Špajza
Meso tjedna Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević osvajaju Zagreb! Novo gostovanje u Meat & Grill Boutiqueu idućeg petka, po već ustaljenom običaju, biti će prava poslastica za ljubitelj… Najave
Gastro.hr Kako savršeno ispeći odrezak? Pogledajte tutorial i naučite jednostavan trik zahvaljujući kojem ćete postati stručnjak za meso.
Gastro.hr Carpaccio: Tanke šnite bifreka u čast talijanskog slikara Carpaccio je svjetski poznati talijanski recept koji se tipično priprema od tanko narezanog sirovog bifteka.
Gastro.hr Dobro došli u novi butik mesa i grill bar! „Meat is art“ i „Nice to meat you“, parole su koje vas pozdravljaju sa zidova netom otvorenog butika mesa i grill bara… Špajza