Najave 28. svibnja 2024.

Slavni chef Bobo Cerea predstavlja novi meni u restoranu Miramare

miramare, fratelli cerea, bobo cerea, valamar
Chef Bobo Cerea
foto: Press
Slavni chef Roberto Bobo Cerea, čiji obiteljski restoran je nositelj 3 Michelinove zvjezdice, u subotu 1. lipnja stiže u Valamarov restoran Miramare by Fratelli Cerea na otok Sveti Nikola kraj Poreča osobno predstaviti novi sezonski degustacijski meni

Uistinu posebna večera održat će se 1. lipnja u restoranu Miramare by Fratelli Cerea, koji je dio Valamar Collection Isabella Resorta u blizini Poreča, s početkom u 19 sati.

Hedonističko putovanje uključuje neke nove okuse, poput Miramare interpretacije venecijanskog koktela, Bellini, nadopunjenog rajčicom, gamberom rossom i komadićima kruha te elegantnih linguina s vongolama, ali i neke od lanjskih favorita – neizostavnih pacchera Da Vittorio.

miramare, fratelli cerea, bobo cerea, valamar | Author: Press Restoran Miramare by Fratelli Cerea foto: Press

Stil kuhanja vezan uz talijansku gastronomsku tradiciju

"Bobo Cerea dolazi iz kulinarske obitelji čiji je stil kuhanja vezan uz talijansku tradiciju, a u Valamarov restoran će kroz kuhanje pokazati kako čak i naizgled jednostavna riblja jela, mogu imati snažan karakter i individualni pečat.

Iz godine u godinu nastojimo unaprijediti gastronomsku ponudu Valamarovih restorana i usmjereni smo na pružanje beskompromisno vrhunske usluge”, izjavio je Dario Kinkela, direktor hrane i pića u Valamaru i dodao kako su u Valamaru vrlo ponosni na uspješnu suradnju sa slavnom obitelji.

miramare, fratelli cerea, bobo cerea, valamar | Author: Press Novi meni foto: Press

Višemjesečni treninzi za Valamarove kuhare

Suradnja sa sjajnim Talijanima, vrhunskim kulinarskim stručnjacima podrazumijeva i višemjesečne treninge za Valamarove kuhare, voditelje restorana, sommeliere i druge djelatnike restorana u Hrvatskoj i Italiji u restoranima obitelji Cerea, u čemu sudjeluje tim restorana Miramare, ali i brojni drugi specijalisti hrane i pića u Valamaru.

Svi zainteresirani mogu uživati u jelima talijanskog kulinarskog majstora - cijena je 120 eura po osobi, a u cijenu je uključen parking na parkiralištu Žatika u Poreču te transfer brodom na otok Sv.Nikola. Večera počinje u 19 sati, a rezervirati je moguće pozivom na broj telefona +385 52 406 036.

miramare, fratelli cerea, bobo cerea, valamar | Author: Press Novi meni foto: Press

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.